Luna Plină afectează această ZODIE. "RUȘINEA", CHEIA săptămânii. Mare GRIJĂ! "Fricoși, anxioși"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto ilustrativ: Pixabay
foto ilustrativ: Pixabay
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru intervalul 3-9 august 2020. 

"Luna Plină de azi e puțin transformatoare pentru voi, pentru că vine pe axa 2 - 8 și faptul că Mercur este în semnul vostru și face opoziția cu Saturn, în prima partea săptămânii veți fi foarte tufliți, adică știți că trebuie să munciți, trebuie să faceți casa, știți că trebuie să mergeți la școala, că trebuie să mergeți la cumpărături, dar sunteți preocupați permanent, fricoși, anxioși, aveți nevoie de tot felul de lucruri și vă e rușine. De fapt, tematica săptămânii pentru voi este rușinea. Dar rușinea asta vă împiedică că faceți multe lucruri și, la un moment dat, cu rușinea mori de foame.

De aceea, dacă aveți nevoie de bani sau de obiecte, nu vă fie rușine și cereți. Nivelul de transformare adus de Luna Plină și cu aceste careuri și cu opoziția lui Mercur în Saturn, toate acestea vă spun că nu trebuie să așteptați să primiți aprobarea celorlalți, ci că mai întâi vi-o acordați voi și apoi ceilalți. Voi vreți să vă spună ceilalți că nu greșiți, să vă spună ceilalți că faceți bine, dar mai bine nu! Mai bine vă spuneți voi că ați făcut bine și în cazul în care nu ați făcut-o 100% să spuneți: Bă, de data asta nu a mers perfect, dar data viitoare va merge mai bine", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Rac. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel