Lună Nouă în Vărsător și Mercur retrograd în 11 februarie. Astrolog: ”E ÎNCEPUTUL anului 2021”. Nu s-a mai întâmplat din 1962
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 09 feb, 19:02
foto pixabay
Ce aduce Luna Nouă în Vărsător din 11 februarie 2021. 

În 11 februarie, va fi Lună Nouă în Vărsător. Vor fi șase planete în Vărsător. ”E începutul anului 2021” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. Luna Nouă e acel moment când Soarele și Luna sunt aliniate, formând o conjuncție, dar Luna Nouă din 11 februarie 2021, pe lângă Soare și Lună, ”are și pe Mercur, care e retrograd, are și pe Venus, dar și pe Jupiter și pe Venus tot în Vărsător”. ”Nu am mai avut o asemenea Lună Nouă din 1962” a mai explicat astrologul. Luna Nouă vine cu începuturi, semnul Vărsător în care se petrece semnifică schimbare, evoluție, progres, inovație, deschidere, acceptare, drepturi egale, comunitate, colectivitate. 

”La nivel mondial, totul se schimbă” mai anunță astrologul Daniela Simulescu, subliniind că Luna Nouă în Vărsător din 11 februarie își dorește schimbarea, inovarea. ”Pe 11 februarie, ați face bine să vă puneți intenții, să faceți lucruri noi, să acceptați adevărul, oricât de dureros este” continuă astrologul. 

Vezi mai mult în video: 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro