Lună Nouă în Vărsător, 11 februarie 2021. Punct și de la capăt! Astrologul Daniela Simulescu: Nu s-a mai întâmplat din 1962!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lună Nouă în Vărsător, 11 februarie 2021 / Foto Pexels
Lună Nouă în Vărsător, 11 februarie 2021 / Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a explicat de ce data de 11 februarie 2021 este de ținut minte!

„Pe 11 februarie este Lună Nouă în Vărsător, doar că nu e o Lună Nouă normală, avem Soarele și Luna în Vărsător. De asemenea, Mercur e retrograd. Mai avem Venus, Jupiter, Saturn în Vărsător! Nu s-a mai întâmplat acest lucru din 1962! Adică nu am mai avut o asemenea alăturare în semnul Vărsătorului”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Ce înseamnă acest lucru?

„Noi începuturi”, a spus Daniela Simulescu, adăugând ulterior: „Mulți vor dori să înceapă o afacere, un proiect, un curs, o relație. Vrem să începem multe lucruri. Dacă ai tot așteptat, folosește ziua de 11 februarie și fă ceva nou în viața ta.”

„Vreau să vorbesc despre inovație pe plan personal. Cum ne vedem noi viitorul? Vă atrag atenția că nu viitorul peste 20 de ani, ci peste un an, doi ani. Nu neapărat la ce loc de muncă vreau să fiu, ce relație să am, ci eu: eu vreau să fiu mai echilibrat, mai blând, mai tolerant, să mă aplec spre voluntariat, eu îmi doresc ca în pătrățica mea să fie mai bine. Adică pe 11 februarie să avem planuri personale. Un nou curs, nevoia de a merge la terapie, orice spre vindecare emoțională, fizică, un nou eu. Deci, 11 februarie este o zi de pus în calendar și de început lucruri noi!”, a conchis Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel