Data publicării:

Lună Nouă în Scorpion. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pe 13 noiembrie, vom avea o Lună Nouă în semnul Scorpionului. Soarele și Luna vor fi conjuncte cu Marte, guvernatorul acestui semn.

De obicei, Luna Nouă este un moment bun pentru intenții și pentru a ne face planuri. Arhetipul Scorpionului vorbește despre extreme, regenerare și focusare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Conjuncția lui Marte, propriul guvernator, cu Luna Nouă te va obliga să îți accepți lipsa de putere și control în anumite privințe. Mai ales în cele ce țin de lumea exterioară. Sau mai bine zis, îți vei da seama că este necesar să îți alegi luptele. Că nu ai resurse să le poți câștiga pe toate. Îți recomandăm să îți faci și o nouă strategie financiară, să ai în vedere unele rezerve.  

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor, unde se află și Marte. Este posibil să nu fii de acord cu multe propuneri ale persoanei iubite. Trebuie să îți dai seama ce anume te împinge să faci asta. Cei singuri pot cunoaște persoane noi și se pot grăbi să intre în relații. Risc de gelozie și posesivitate, și pentru unii și pentru ceilalți. 

CITEŞTE MAI MULTE PE ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel