Lună Nouă în Săgetător, HOROSCOP WEEKEND. O zodie află rădăcina NEFERICIRII, pentru alta e o perioadă MINUNATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Scarlat
WhatsApp
foto Pixabay/ Horoscop weekend, 4-5 decembrie 2021
foto Pixabay/ Horoscop weekend, 4-5 decembrie 2021
Weekendul este marcat de Luna Nouă în Săgetător, în careu cu Neptun. Dacă pentru unele zodii veștile sunt bune, pentru altele sunt vremuri nu tocmai fericite. Iată previziunile pentru fiecare semn zodiacal, pentru acest weekend. 

Nimic n-a fost întâmplător

”De la ultima eclipsă, din 19 noiembrie, până la cea de mâine, 4 decembrie, ați putea să vă faceți o recapitulare. Unii dintre voi ați trecut prin momente importante, persoane au părut/reapărut în viața voastră, ați purtat anumite discuții și nimic n-a fost întâmplător. Multe au fost piese dintr-un puzzle. Nu toți vă veți da seama cum să le legați. Unii vor mai avea de așteptat pentru a înțelege firul evenimentelor. Cert este că nimic n-a fost întâmplător în ultimele două săptămâni” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, în cadrul emisiunii de astăzi. 

HOROSCOP weekend. Lună Nouă în Săgetător, în careu cu Neptun

Sâmbătă, de la ora 09:00, vom difuza și emisiunea despre Eclipsa de Soare - Lună Nouă în Săgetător. Până atunci, iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie, pentru weekend: 

Horoscop BERBEC

Dor de ducă! Important e să nu stai acasă, ci să călătorești, să te plimbi. Aceasta ar fi cea mai ușoară fază a eclipsei. O altă fază ar fi să-ți dai seama că nu ai tot timpul dreptate, te poți înșela, dar și să-ți dai seama ce înseamnă adevărul pentru tine. E o perioadă bună să începi să înveți lucruri. 

Horoscop TAUR

Eclipsa se petrece în casa a opta, vei vorbi mult despre sectorul financiar, de la taxe, bani până la partaj sau moștenire. Va fi și o perioadă în care efectiv nu aveți control asupra vieții. Se întâmplă lucruri care nu depind de voi. Sentimentul este unul neplăcut.

Horoscop GEMENI

Eclipsa va avea loc în casa a șaptea, pentru voi. Are o componentă partenerială. Puteți cunoaște oameni noi sau chiar puteți începe o relație. Puteți lua și o decizie legată de relația în care vă aflați. Se schimbă ceva profesional și relațional. 

Horoscop RAC

Eclipsa se va petrece, pentru Raci, în casa a șasea. Multe dintre obiceiurile voastre sunt amplificate chiar de voi, le dați mai mult sens decât este cazul. Este un bun moment pentru a vedea la ce obiceiuri puteți renunța. 

Horoscop LEU

Luna Nouă are loc în casa a cincea. Relația cu copiii trebuie să se schimbe, să se îmbunătățească. Eclipsa de mâine (4 decembrie) vă poate ajuta într-un mare fel. În plus, vă duce în rădăcina nefericirii voastre. 

Horoscop FECIOARĂ 

Eclipsa are loc în casa a patra, fiind conjunctă cu Mercur, guvernatorul vostru. Este o perioadă nemaipomenită pentru a schimba ceva în casă, pentru a renova, pentru a vă cumpăra o casă. Toată zona aceasta este minunată pentru voi, dar și comunicarea cu familia. S-ar putea să vă împăcați. 

Horoscop BALANȚĂ

Aveți un mare dor de... ducă, Eclipsa fiind în casa a treia. Sunt zile importante pentru voi dacă aveți frați sau/și surori, petrecerea timpului cu ei fiind minunată. Nu stați locului. 

Horoscop SCORPION

Banii! Luna Nouă se petrece în casa a doua, așa că găsiți noi metode de a face bani sau găsiți o investiție care să vă ofere valoare. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Zile bune pentru noi începuturi, dar atenție, abstracte, nu ceva concret. Universul se învârte în jurul vostru în aceste zile și trebuie să vă dați seama ce vreți cu viața voastră. 

Horoscop CAPRICORN

Luna Nouă din casa a 12-a vine cu vești proaste despre persoanele dragi, pierderi profesionale, dar și cu înstrăinare. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă faceți planuri cu alții. La voi, Luna Nouă în casa a 11-a vă pune în fața întrebării: Care sunt rezultatele a ceea ce fac? Pe toate planurile, social, personal, profesional. 

Horoscop PEȘTI

Începe o nouă etapă, profesional. Se pot schimba șefii, regulile. Ați putea face în așa fel încât să vă faceți planuri din punct de vedere profesional. Vor veni oportunități. 

Video HOROSOP. Vezi mai multe previziuni pentru fiecare zodie: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel