Lună Nouă în Rac, în conjuncție cu Lilith și în careu cu Jupiter. Cum sunt influențate zodiile: Cine se iartă și cine face din criză un avantaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Luna Nouă în Rac, previziuni pentru zodii
foto pexels/ Luna Nouă în Rac, previziuni pentru zodii
Luna iunie 2022 este pe sfârșite, dar nu se oprește cu... surprizele. 

În 29 iunie 2022, avem o Lună Nouă în Rac, în conjuncție cu Lilith și în careu cu Jupiter. Ce înseamnă asta? Impulsivitate! S-ar putea să acționăm înainte de a gândi. ”Curajul nu ne va lipsi deloc! Important este să ne dăm seama cum punem în practică ideile.” transmite astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Iată ce aduce evenimentul astrologul de la sfârșitul lunii iunie pentru fiecare zodie: 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Un lucru este cert: nu vă va lipsi energia! Puteți să vă ocupați de mai multe proiecte în același timp până când vă veți da seama ce anume vă interesează cu adevărat. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. 

Taur/ Ascendent în Taur

Astrele vă recomandă să aveți grijă la sănătate în continuare. Trebuie să învățați să gestionați mai eficient momentele stresante. Sau să căutați curajul de a renunța. E o lună bună pentru acceptare, iertare și reconstruire a propriului eu, mai degrabă. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În continuare, veți avea parte de multe revelații referitoare la oamenii din jurul vostru. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort. În ultimele zile ale lunii trebuie să fiți mai atenți la cheltuieli. 

Rac/ Ascendent în Rac

Vizibilitatea este cea care contează. Dar atenție cum o obțineți. Și faptele negative pot ieși la suprafață. Zona profesională este în lumina reflectoarelor. Puteți găsi un nou loc de muncă, puteți avansa sau puteți trece printr-o criză care să vă arate că nu sunteți unde trebuie. 

Leu/ Ascendent în Leu

Venus e în casa a 10-a, e o lună interesantă atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Nu se întâmplă exact ce vă imaginați voi, dar nici nu mai contează atâta timp cât lucrurile se mișcă în direcția potrivită. Nu neglijați modestia și smerenia! Nu ar strica să învățați ceva nou, să citiți mai mult sau să plecați într-o călătorie. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Profesional, s-ar putea să vă confruntați în continuare cu unele proiecte foarte stresante. Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa carierei și face un aspect pozitiv cu Jupiter, deci puteți spune că nu e dracul atât de negru. Ba chiar puteți transforma orice criză într-o mare oportunitate. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel