Luna Nouă în Pești de pe 13 martie e diferită. Ce înseamnă acest lucru pentru tine
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 Martie, 07:48
WhatsApp
De ce Luna Nouă în Pești din martie e ”specială” / Foto Pexels
Pe 13 martie va fi o Lună Nouă în Pești „mai specială”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Va fi specială pentru că Luna Nouă va fi conjunctă cu Neptun, iar acest aspect creează multă confuzie, ceață, dar și erori multiple. Când vorbim de Pești, vorbim în primul rând de tot ce este „contagios" la nivel mondial. Recomand ca, în această perioadă, să nu ne păcălim că nu mai există pericol. Este important să avem încredere, dar să nu ne pierdem și simțul practic”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Luna Nouă în Pești va avea loc pe 13 martie, în jurul prânzului. „Luna Nouă în Pești înseamnă sensibilitate, haos, risipă, ocean de emoții, lucruri bune, dar, în același timp, și foarte misterioase, pentru că Peștii au întotdeauna o conexiune divină. Adică ei simt lucruri”, a mai spus astrologul.

„Luna Nouă se petrece lângă Neptun, care este vrăjitorul șef, cel care, efectiv, îți ia mințile. Și mai este și Venus tot în Pești. (...) Suntem bruiați, nu mai știm în cine să credem, suntem confuzi. Vreau să vă atrag atenția că, fiind lângă Neptun, ceea ce se întâmplă la nivel mondial, această Lună nouă ne dă impresia că am trecut peste un hop, are darul de a ne păcăli. Din punct de vedere astrologic, noi știam că această primăvară s-ar putea să fie una ciudată. S-ar putea ca, din dorința de a crede că totul este bine, să ne păcălim pe noi înșine”, a mai transmis Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, emisiune la DCNewsTV, despre Luna Nouă în Pești

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro