Lună Nouă în Leu, vești foarte bune pentru Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Săgetător. Schimbare la job pentru Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru 28 iulie, când e Lună Nouă în semnul Leului.

Pe 28 iulie avem cea mai fericită Lună Nouă a anului 2022. Dacă ai așteptat o zi în care să o iei de la capăt, în care să îți propui unele obiective, în care să faci ceva pentru tine, 28 iulie este acea zi.

Luna Nouă va avea loc la 19:55 (ora României) și va aduce cu ea magia noului. În general, o Lună Nouă vorbește despre schimbare.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, la DCNew și DCNewsTV, începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te vei zbate între nevoia de a te răsfăța și nevoia de confort. Retrogradarea lui Jupiter îți va readuce unele proiecte în vedere. 

Taur

Este o zi nemaipomenită pentru a găsi soluții la problemele familiei. Important este să fii cât se poate de optimist. 

Gemeni

Fii mai încrezător în ceea ce gândești și ceea ce spui! Nici nu contează dacă ești puțin arogant, oamenii vor fi atrași de tine. 

Rac

Astrele îți recomandă să investești în tine. Să îți cumperi ceva nou, să te înscrii la un curs sau chiar să porți o discuție îndrăzneață cu șefii. 

Leu

Luna Nouă de astăzi se petrece în semnul tău. Ești obligat să vezi partea plină a paharului. Această atitudine îți va aduce doar lucruri bune. 

Fecioară

Este cazul să mai arunci câte ceva. La propriu și figurat. Inițial, îți va fi destul de greu, dar te vei descotorosi până la urmă de ceva inutil. 

Balanță

Beneficiezi de sprijinul prietenilor. Și tu, la rândul tău, vei fi destul de dispus să îți ajuți cunoscuții. Zi bună pentru planuri de viitor. 

Scorpion

Dacă visezi ceva cu ochii deschiși, mai ales în ceea ce privește cariera, ei bine află ca este o zi bună să și pui în practică. 

Săgetător

Accepți cu mai multă ușurință părerile celorlalți. Înveți de la ei și contribui și tu cu informații noi. O zi bună pentru planuri de călătorii. 

Capricorn

Îți este frică să îți verifici situația financiară. Mai ales dacă ai cheltuit peste măsură în ultima vreme sau dacă ai amânat unele plăți. 

Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa parteneriatelor și a relațiilor. Deci poți cunoaște persoane noi, atât pe plan profesional, cât și personal. 

Pești

Relațiile de la serviciu se vor îmbunătăți. Te înțelegi bine cu toți colegii și acest fapt va duce cu siguranță la unele reușite profesionale. 

 

 

De menționat că Luna Nouă de azi un eveniment extrem de special care ne aduce bucurie, fericire și noroc, având în vedere că este în trigon cu Jupiter. Așadar, există multe premise în direcția unei zile cu adevărat reușite. La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel