Data publicării:

Lună Nouă în Leu, pe 4 august. Zodiile care vor fi puternic influențate

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent, oferite de astrologul Daniela Simulescu.

În curând, avem o Lună Nouă în semnul Leului, pe data de 4 august.

Din punct de vedere astrologic, este un eveniment foarte fericit, pentru că Soarele și Luna își dau mâna și fac un sextil cu Jupiter. Știm că Jupiter este Marele Benefic, cel care ne ajută să vedem partea plină a paharului, dar și când discutăm despre arhetipul Leului, nu putem să nu amintim de bucuria imensă, precum cea a unui copil. 

Ziua de 4 august poate fi potrivită pentru a începe ceva, pentru a schimba ceva sau pentru a fi mai atent la propria persoană. Mai ales că arhetipul Leului discută și despre iubirea de sine, despre o perspectivă pozitivă asupra vieții. Și să nu uităm că și Mercur va retrograda pe 5 august, deci ne va ajuta să ne dăm seama care sunt pasiunile pe care le-am uitat și pe care ar trebui să le readucem în viața noastră. 

Acest eveniment va fi deosebit de benefic pentru cei născuți în semnele de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Cei care vor resimți cel mai puternic nevoia de schimbare și reîmprospătare vor fi, pe lângă Leu, nativii din Taur, Scorpion și Vărsător.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a cincea, așa că am putea spune că este un moment nemaipomenit în care să te bucuri de viață, indiferent de ce etapă te afli acum. Indiferent de vârstă, statut sau experiență, trebuie să vezi jumătatea plină a paharului și să îi ajuți și pe alții să facă la fel. Această Lună Nouă vine cu generozitate pentru ceilalți, trebuie să te gândești la binele celor apropiați. Orice gest de a oferi și de a motiva te va face să te simți foarte bine.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă o să aibă loc în Casa a patra și poate fi un moment nemaipomenit pentru a schimba ceva prin locuință. Cum Mercur va fi în curând retrograd aici, nu ar strica să te uiți prin casă și să te uiți ce ai dori să schimbi pe acolo, ca să beneficiezi de un plus de confort. O Lună Nouă în această casă discută și despre o reconectare cu rădăcinile tale. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Nouă reprezintă un moment bun pentru tine, mai ales că face și un aspect pozitiv cu Jupiter din semnul tău. Așa că primești o picătură în plus de speranță. Această Lună Nouă discută despre încredere în viitorul apropiat, despre relaxare și de o conectare cu oamenii dragi, pentru că ai acest aspect în Casa a treia.

Rac/Ascendent în Rac

Această Lună Nouă se petrece în Casa a doua. Casa aceasta aduce mereu în discuție partea financiară. Pentru că și Jupiter și Marte sunt în Casa a douăsprezecea, probabil că sunt și niște pierderi. Doar că întreaga configurație a momentului s-ar putea să te ajute să nu capeți pierderi prea mari. Poate chiar mai poți să salvezi câțiva bani pe care ar fi bine să îi pui deoparte. Dar o mică parte poate fi folosită și pentru tine, care să îți aducă bucurie.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel