Data publicării:

Luna Nouă în Gemeni, de pe 18 iunie. Recomandări în funcție de zodie

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Pe 18 iunie, vom avea o Lună Nouă în semnul Gemenilor. Află care sunt previziunile și recomandările Danielei Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent.

Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine.

Putem să avem noi debuturi, dar și să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

Luna Nouă va fi în careu cu Neptun. Acesta este un aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Ne păcălim singuri.

Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine, imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație.

Luna Nouă va fi în conjuncție cu asteroidul Juno. Acesta o reprezintă pe Hera, soția lui Jupiter. Uniunea celor doi a avut parte de numeroase trădări și nedreptăți.

Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Ea poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Când avem o Lună Nouă în Gemeni, ne referim foarte mult la cei care au în hărțile natale marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Cu alte cuvinte, trebuie să avem mare grijă la parteneriatele în care ne vom implica în jurul datei de 18 iunie!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/luna-noua-in-gemeni-de-pe-18-iunie-recomandari-in-functie-de-zodie_6054.html?fbclid=IwAR1gjKMyLg39qZZHkcqMCy1-kNZrJzcTY-AOh5WOmL_4r-DMzcZrQB7L8VQ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel