Data publicării:

Lună Nouă în Fecioară. Află de la astrologul Daniela Simulescu care e mesajul pentru tine

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 15 decembrie 2021. Foto Pexels
Horoscop, miercuri, 15 decembrie 2021. Foto Pexels
Pe 7 septembrie, va fi Lună Nouă în Fecioară.

Ce vrea Luna Nouă din Fecioară de pe data de 7 septembrie de la tine? „Simplu! Să te accepti. Așa cum ești tu. Varianta ta simplă și obiectivă. Să îți dai valoare indiferent de cine ești. Mai scund, mai înalt, mai slab, mai gras. Să fii dispus să nu te mai compari cu nimeni și cu nimic. Să îți vezi defectele fără a încerca să le maschezi. Să te gândești ce poți să faci de acum încolo. Care îți este valoarea. Ce mai vrea? Curățenie. Organizare. Disciplină. Reabilitare. Vindecare. În casă. În suflet. În minte. Dar pas cu pas și pe termen lung. Altceva? Muncă. Pentru și cu tine”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Astrograma momentului are ascendentul în Leu, iar Luna Nouă se află în casa a doua.  

„Atunci când discutăm de energia Fecioarei, ne gândim la economie, la eficientizare, la o oarecare zgârcenie. Dar nu cu alții, ci cu noi. Și cum, în astrograma aspectului, Saturn se află foarte aproape de descendent, nu putem decât să tragem concluzia că oamenii din jur nu vor fi generoși dacă noi nu suntem.

Luna Nouă se află în trigon cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că, dacă vrem să schimbăm ceva, avem toate șansele. Dar fără muncă nu se poate”, a spus Daniela Simulescu. Mai multe pe astrosens.ro.

 

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel