Lună Nouă în Balanță, pe 26 septembrie. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent. Noi previziuni
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 26 septembrie are loc o Lună Nouă în Balanță.

Pe 26 septembrie, la puțin timp după miezul nopții, vom avea Luna Nouă în Balanță. „În mod normal, o zi bună pentru relaționare, socializare, diplomație și implicare în proiecte artistice. Doar că, de data aceasta, Luna Nouă va fi în opoziție cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom fi obligați să le facem pe plac celorlalți. Doar pentru a da bine, doar pentru a nu fi judecați, doar pentru a nu fi desconsiderați. Dar ironia este că aceste frici vor fi doar în capul nostru. Și astfel vom promite mai mult decât putem duce”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Cum Mercur va fi retrograd în continuare, vă recomand să aveți grijă la riscul de autoiluzionare”, a subliniat Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele îți recomandă să alegi calea păcii, a armoniei și a dreptății. Indiferent de furia acumulată și de comportamentul neplăcut al celor din jur. 

Taur

La serviciu apar proiecte peste proiecte. Și să nu te bazezi deloc pe o oarecare ordine. Va trebui să lucrezi în condiții haotice. 

Gemeni

Da, e mult de muncă. Da, familia are multe cerințe. Dar nu este cazul să te victimizezi, ci să trasezi limite personale cât mai clare. 

Rac

Nu vrei să știi problemele nimănui. Te preocupă doar bunăstarea familiei tale și atât. Și chiar vei depune multe eforturi în acest sens. 

Leu

Îți face bine să vorbești despre bani. Mai ales despre cum să îi gestionezi în mod eficient. Chiar vei afla lucruri folositoare. 

Fecioară

Lumea este foarte atentă la cuvintele tale. Ești foarte convingător, atât la serviciu, cât și acasă. Nu fi zgârcit cu tine!

Balanță

Ai nevoie de prospețime! De noutate. Nici nu contează domeniul atâta timp cât faci o schimbare. Una care nu depinde de nimeni. 

Scorpion

Decizi că nu mai poți continua o situație. Și alegi să o închei. Prietenii vor fi alături de tine, dar încearcă să nu uiți și de nevoile lor. 

Săgetător

Lumea în care trăim nu este una perfectă și vei conștientiza cu vârf și îndesat. Dar îți vei mai da seama că te poți adapta relativ ușor la orice. 

Capricorn

Îți vei schimba raportarea la persoanele cu autoritate. Parcă nu mai vrei să fii la fel de submisiv ca în ultima perioadă. 

Vărsător

Trebuie să ai mare grijă la cheltuieli sau la promisiunile financiare! O zi foarte bună pentru a învăța ceva nou, online sau offline. 

Pești

Discuțiile cu partenerul, deși pacifiste, vor fi destul de revelatorii. Este o zi bună pentru a-ți face planuri referitoare la bani. 

 

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit și despre importanța acestei zile în direcția esteticii, a frumosului și a relațiilor de cuplu. „Zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos. Ne putem îmbunătăți garderoba, ne putem schimba stilul vestimentar sau chiar look-ul!”, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel