Lună Nouă în Balanță, în 26 septembrie. Ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor. ”Se deschide, în fața noastră, o etapă a începuturilor”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
În 26 septembrie, vom avea Lună Nouă în Balanță, semnul zodiacal care ne vorbește despre pace, armonie și echilibru. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să luăm un creion și o foaie și să ne ”înarmăm” deja cu intenții. 

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu atunci când prezintă previziunile pentru acest eveniment astrologic. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul în noi, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare, arată Astrosens.

Dacă Soarele este ego-ul, este ceea ce ne constituie ”vertebral”, Luna este ceea ce simțim, felul în care simțim.

Pentru acest moment, există și ritualuri speciale pentru împlinirea dorințelor, conform sursei citate, asta pentru că Luna Nouă vorbește despre începuturi, despre noi planuri, noi dorințe, noi obiective. 

Iată ce ai de făcut: 

1. Meditează și descoperă cine ești cu adevărat. Aceasta este cheia îndeplinirii tuturor dorințelor tale. 

Primul pas în a-ți îndeplini dorințele este să vezi dacă acestea chiar sunt dorințele tale. Este o perioadă excelentă pentru retragere. Stai cu tine, întreabă-te ce te face fericit, vezi dacă nu cumva ceea ce îți dorești este un ecou a ceea ce își doreau părinții tăi pentru tine, dacă nu este cumva o amprentă a societății asupra ta. Poate că tot ce îți dorești tu, de fapt, se rezumă la lucruri mai simple sau mai precise. Pentru a ști care e calea pe care să o urmezi va trebui să îți dai seama unde ai vrea să ajungi și care sunt eforturile pe care ești dispus să le faci pentru obiectivele tale. Când vei vedea că sunt câteva dorințe care se îmbină cu lucrurile care chiar îți plac în viață și care se aliniază cu personalitatea ta de acum, înseamnă că deja ești pe drumul bun, ai făcut primul pas. 

2. Notează și crezi! 

Încearcă să te rezumi la chestii simple, nu te gândi încă la modul în care poți obține acele lucruri, însă bine ar fi să le păstrezi o notă realistă. Îmi doresc să am un loc de muncă unde să fiu apreciat, îmi doresc să am un salariu pe măsura aptitudinilor mele, îmi doresc o mașină mai bună. În momentul în care scrii, vei vedea că în mintea ta se va desfășura un plan și vei putea să identifici și mai mulți pași care să te ducă în direcția dorită de tine. 

Dacă nici tu nu crezi ce ai scris pe foaia aia, cum vrei să creadă Universul? Dacă nici tu nu te iei în serios, înseamnă că, de fapt, nu vrei nimic. Dacă nu crezi în propriile tale obiective, întoarce-te la numărul 1. Sunt obiectivele tale? Cine ești, de fapt? Cât de puternic ești, ai vreo limită în a le îndeplini? Odată ce vei crede că ești capabil să le faci, nimic nu îți va mai sta în cale, vei găsi oamenii care să te ajute, resursele necesare, deodată vei vedea cum totul începe să se lege. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel