”Luna Neagră”, în semnul Fecioarei în octombrie. Oportunități inedite. HOROSCOP: E un moment excelent
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Luna octombrie vine cu multe schimbări și oportunități pentru zodia Fecioară. 

”Pentru zodia Fecioară, luna octombrie aduce o serie de tranzite planetare ce influențează atât planul personal, cât și cel profesional și financiar. Cu Lilith și Venus care intră în semnul său, Fecioara se va confrunta cu provocări, dar și cu oportunități inedite.

Lilith, cunoscută și ca "Luna Neagră", simbolizează partea întunecată a femininului, aspectul rebel și necontrolat. Intrarea ei în semnul Fecioarei vine cu o dorință arzătoare de autodescoperire și autoexprimare. Nativii Fecioarei vor simți nevoia de a-și redefinește imaginea, de a fi mai îndrăzneți, mai provocatori, chiar și mai seducători. Totuși, acest tranzit aduce cu sine și un anumit grad de vulnerabilitate, întrucât Fecioarele pot deveni obsedate de propria persoană, risipindu-și energia în direcții neproductive.

În același timp, Venus, planeta iubirii și a frumuseții, își face simțită prezența în semnul Fecioarei, amplificând atractivitatea acestor nativi. Cu Venus în semnul lor, Fecioarele vor constata o creștere a popularității în rândul celor din jur, atrăgând simpatii și creând conexiuni noi. E un moment excelent pentru a se reinventa și pentru a îmbrățișa aceste vibrații pozitive.

Dincolo de aceste aspecte personale, octombrie aduce și niște provocări pe plan financiar pentru Fecioara” arată astrosens.ro. 

Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?