Cât de importantă este poziția Lunii în momentul nașterii. Astrologul Daniela Simulescu: Zodia este piesa care se joacă pe scenă
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a vorbit, la ”Părinți Prezenți”, despre modul în care Luna din momentul nașterii are impact asupra dezvoltării emoționale.

”Oamenii, în general, știu că există o zodie. Zodia este dată de poziția Soarelui în momentul nașterii. Adică eu sunt Berbec pentru că am Soarele în Berbec. El este Rac pentru că are Soarele în Rac.

Dar cum spun eu de fiecare dată, zodia reprezintă un buletin astrologic. Dacă ne imaginăm că există un continent cu 12 țări, fiecare se naște cu buletinul într-o anumită țară. Eu am buletin de Berbec samd.

Dar asta reprezintă doar energia conștientă, exterioară, ce împarți cu ceilalți locuitori ai țării respective.

Dacă ne uităm în astrogramă, sunt lucruri unice, sunt lucruri mai de finețe și mai importante, pentru că așa zodia este cel mai simplu lucru. Dacă spui că ești o anumită zodie: Ah, știu eu multe despre tine.

Dar acestea sunt doar chestii foarte generale și foarte simpliste”, a declarat astrologul Daniela Simulescu în cadrul emisiunii ”Părinți prezenți” de la Părinți și Pitici, DC News și DC News TV.

Luna, legătura cu ”nașterea, fertilitatea, copiii și emoții”

Potrivit Danielei Simulescu, la începuturile astrologiei, ”legătura cu Luna a fost făcută în urma unor analize. (...) Primul lucru pe care l-au văzut, cred eu, Luna se rotește în jurul Pământului în 28 de zile, cât este ciclul femeiesc menstrual, și au tras ei concluzia că tot ce înseamnă Lună, în momentul nașterii, și tot ce înseamnă nașterea, fertilitatea, copii și emoții.

Și studiind Luna, și-au dat seama că și ea poate să fie în cerculețul ei, adică și ea poate să fie în mai multe zodii atunci când te naști, pentru că în cele 28-29 de zile cât face rotația în jurul Pământului se învârte în toate cele 12 semne zodiacale. (...)

Luna este lumea noastră interioară, sunt emoțiile, este modul în care înveți să simți, în primii ani, de la mamă. În primii doi ani se formează tiparul de atașament. Unde era Luna când te-ai născut, în cele 12 semne, arată cum simți”, a mai spus Daniela Simulescu, adăugând că ”luna este sufletul nostru”, care se formează în primii ani de viață, ”aceea este lumea emoțională. Iei un copil și îl pui într-o cameră, singurel, și în funcție de unde are Luna, așa se simte copilul acela.

Nu se simte după zodie. Atunci când ești singur, nu mai ai oameni, nu mai interacționezi, simți lumea interioară și de acolo pornește totul, din punctul meu de vedere, nu de la partea exterioară, ci de la emoții”.

Astfel, mai spune astrologul, unde era Luna în momentul nașterii copilului, ”arată cum este mama și arată cum copilul respectiv va simți și va procesa emoțiile când va deveni un adult, deci nu zodia. (...)

Noi suntem precum un teatru. Fațada teatrului este ascendentul, zodia este piesa care se joacă pe scenă, dar culisele sunt aspectele Lunii. Iar pe noi ne interesează ce este în culise”, a mai spus Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel