Luminița Anghel, bătută de iubit: Mama n-a știut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Luminița Anghel a scos la lumină o parte mai puțin fericită din viața ei, iar declarațiile cântăreței stau mărturie.

Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Luminița Anghel a mărturisit că a trecut prin momente dificile, în trecutul ei, după ce a fost agresată de unul din partenerii săi de la acea vreme. Pentru a-și proteja părinții, artista a ascuns totul:

"Mi-am asumat greșelile și luările de decizii greșite"

"I-am protejat din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite", a declarat cântăreața.

Carieră de succes

Luminiţa Anghel a devenit cunoscută în 1993, când a câştigat premiul întâi şi trofeul la Festivalul de la Mamaia, cu piesa "Din tot ce a fost" compusă de Lucian Blaga, coleg în echipa de la Melody. În 1995 a obţinut locul al III-lea cu piesa "Fereastra", tot la Festivalul de la Mamaia, iar un an mai târziu a obţinut acelaşi premiu cu piesa "Şansa e de partea mea", ambele piese fiind compuse de Ionel Tudor,

Eforturile şi talentul Luminiţei Anghel au fost răsplătite în 2005, când a câştigat, alături de trupa Sistem, selecţia naţională pentru Eurovision Song Contest, ediţia din Kiev (Ucraina), unde a participat şi s-a clasat pe locul 3 cu piesa "Let Me Try", acesta fiind cel mai înalt loc pe care un artist român l-a obţinut-o vreodată în acest concurs. În semifinală, cu două zile înainte de finală, România a fost pe primul loc, cu 235 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel