Lumea tenisului se revoltă după ce Djokovic a fost pus pe tabloul principal al Australian Open: Joacă după propriile reguli. Noi arătăm ca nişte proşti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic
Novak Djokovic a fost pus pe tabloul principal al turneului Australian Open. Alţi participanţi se revoltă, după ce acesta a ocolit toate regulile turneului. 

Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul patru la Australian Open 2022, care va debuta marți, consideră că s-a făcut o nedreptate și că Novak Djokovic a ”jucat după alte reguli”.

”Djokovic joacă după propriile reguli și a făcut ceea ce mulți jucători nu ar fi avut curajul, mai ales după ce ATP a anunțat anumite condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a intra in Australia.

Nimeni nu ar fi crezut că poți intra în Australia nevaccinat și fără a respecta protocoalele. Ai nevoie de mult curaj pentru a face asta…să pui Grand Slam-ul în pericol. Cei mai mulți suntem vaccinați cu schema completă și am urmat toate protocoalele.

Pe de altă parte, se pare că nu toți joacă după aceleași reguli. O mică parte alege propria cale, ceea ce ne face pe noi, majoritatea, să arătăm ca niște proști”, a spus Stefanos Tsitsipas, citat de Digisport.

Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine vor juca Djokovic și Halep în primul tur

Fără să fie anunțată o decizie finală în privința expulzării lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial a fost inclus în tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022.

Djokovic este cap de serie nr. 1 și îl va înfrunta în primul tur pe compatriotul său, Miomir Kecmanovic.

Inițial, tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2022 a fost amânată. Evenimentul trebuia să înceapă de la ora 6, ora României, dar organizatorii au luat decizia de a-l întârzia. Acest fapt s-a întâmplat, cel mai probabil, din cauza incertitudinii care încă planează asupra lui Novak Djokovic, care așteaptă să afle dacă va fi sau nu expulzat, scrie Eurosport.

Primul ministru al Australiei a vorbit la o conferința de presă, dar fără să menționeze ceva de situația numărului 1 mondial. Cu 5 minute înainte de startul tragerii la sorți, jurnaliștii din Australia au spus că ministrul Imigrării, Alex Hawke, nu a luat încă o decizie în cazul lui Novak Djokovic.

Simona Halep o va înfrunta în primul tur pe Magdalena Frech, locul 105 WTA. Sorana Cîrstea se va duela cu Petra Kvitova, Gabriela Ruse o va întâlni pe Jasmine Paolin. Irina Begu o va înfrunta pe Oceane Dodin, iar Jaqueline Cristian va juca cu Greet Minnen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel