Lumea teatrului, campanie inedită în online: "La teatru nu poţi pune pauză"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Actori, dar şi regizori din mai multe teatre din ţară au dat startul unei campanii pe reţelele sociale pentru "educarea" publicului. Asta după mai multe piese de teatru au fost întrerupte de telefoane mobile. 

"Mã alãtur semnalului de alarmã pe care colegii de la Teatrul Maria Filotti îl trag! Asistãm, din ce în ce mai des, la un fenomen îngrijorãtor: NU existã reprezentatie teatralã fãrã sã sune (minimum) un telefon mobil si, de regulã, în cel mai delicat moment al spectacolului! Este mai mult decât deranjant si frustrant, atât pentru actori cât si pentru ceilalti spectatori!", a scris Florin Toma, directorul Teatrului Dramatic din Galaţi, pe pagina sa de Facebook. 

Teatrul, diferit de TV

"NU poti proceda cu un spectacol de teatru, care are nevoie de un anumit tip atmosferã pentru a "exista" si care se creeaza cu multã migalã, dar se distruge într-o clipã, la fel cum ai proceda cu un program TV: pui pauzã si revii! NU existã telecomandã la Teatru! O reprezentatie de teatru are propria sa viatã, unicã si irepetabilã, iar o experientã frumoasã în sala de spectacol nu stã, întotdeauna, numai în mâna actorilor, ci si a spectatorilor.

Asa cã, la Teatru, VÃ RUGÃM SÃ VÃ ÎNCHIDETI TELEFONUL MOBIL pentru a ne putea bucura împreunã de o experientã UNICÃ SI IREPETABILÅ!", a mai scris Florin Toma. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel