România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 06 ian, 12:33
"Lumea Majestății Sale", lansare. Jubileul de 30 de ani de la întoarcerea din exil
Volumul "Lumea Majestății Sale" va fi lansat cu ocazia jubileului de 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară.

"Vineri, 17 ianuarie 2020, la ora 18, librăria Cărturești Carusel din Capitală va găzdui lansarea acestui volum, cu ocazia jubileului de 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. Intrarea publicului este liberă", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

"Lumea Majestății Sale", culegere de 45 de eseuri

 

"Evenimentul va avea loc în prezența Majestății Sale Margareta și a unora dintre personalitățile care au contribuit la scrierea cărții.

Volumul este publicat de Editura Corint și a fost coordonat de profesorii Alexandru Muraru și Daniel Șandru. "Lumea Majestății Sale" este o culegere de 45 de eseuri", mai scrie. 

 
 
 
View this post on Instagram

Vineri, 17 ianuarie 2020, la ora 18, librăria Cărturești Carusel din Capitală va găzdui lansarea acestui volum, cu ocazia jubileului de 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. Intrarea publicului este liberă. Evenimentul va avea loc în prezența Majestății Sale Margareta și a unora dintre personalitățile care au contribuit la scrierea cărții. Volumul este publicat de Editura Corint și a fost coordonat de profesorii Alexandru Muraru și Daniel Șandru. “Lumea Majestății Sale” este o culegere de 45 de eseuri. #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #MajestateaSaMargareta #MargaretaCustodeleCoroanei #2020 #Bucuresti #Bucharest #EdituraCorint #Carturesti #CarturestiCarusel #AlexandruMuraru #DanielSandru

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 5, 2020 at 10:26pm PST

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro