Luis Lazarus - Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal. Replici: Eu nu v-am întrerupt! Chiar așa să fim luați de proști?
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Luis Lazarus și Alexandru Cumpănașu au avut un schimb de replici într-o emisiune tv, duminică după amiaza, pornind de la faptul că unchiul Alexandrei nu crede că aceasta a fost ucisă.

La România TV, duminică după amiaza, s-a discutat din nou despre cazul Caracal, unul dintre subiecte fiind și cel prezentat cu o zi înainte de o judecătoare, și anume faptul că procurorul care le-a interzis polițiștilor să intre în curtea lui Gheorghe Dincă a fost invitat de onoare la nunta actualei avocate a suspectului din Caracal, iar subiectul a degenerat ușor, în direct, într-o discuție în contradictoriu între Alex Cumpănașu și Luis Lazarus:

Lazarus - ”Deci, practic, acolo dacă există niște cârdășii atât de mari încât să se ajungă la nivelul la care să fie acoperit un tip ca Dincă, înseamnă că în țara asta nu mai putem avea încredere în absolut nimic. Până acum nu avem decât povești. Și acum ce să mai facem, dacă atât a mai rămas din cadavrul ăla, conform spuselor anchetatorilor...”

Cumpănașu - ”Doar unii discută despre Alexandra la timpul trecut, că-l aud și eu cu surprindere pe Luis vorbind ”că atâta a mai rămas pe acolo”! Păăi, poate că nu asta a mai rămas! Poate că acolo nici măcar nu a fost Alexandra. Până una alta avem un dinte de pe care s-a extras niște ADN, atât.”

Lazarus - ”Asta spun ei, nu spun eu. ”

Cumpănășu - ”Păi asta spun ei, dar dvs. o spuneți așa ca o resemnare. Noi de fapt avem niște povești...”

Lazarus - ”Asta se întâmplă în țara asta...”

Cumpănașu - ”Eu nu v-am întrerupt..! .La Parchet am depus 60 de pagini cu date concrete. Cei care sunt acolo în funcții importante și-l protejează au fost în cârdășie mai demult și dacă omul ăsta deschide gura își pierd funcțiile, își pierd privilegiile, își pierd totul. Nu vă supărați pe mine, dar chiar așa să fim luați de proști? Cum adică ”nu avem ce face că nu avem dovezi”? Lucrurile or să înceapă să iasă la iveală. Dar nici să ne ia de proști pe mine și pe familiile noastre spunându-ne că dintr-un dinte, gata, am aflat noi că e crminalul și hai să plecăm acasă!”

Lazarus - ”Deci dvs. spuneți că nu e criminal, practic...”, a încheiat discuția jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel