Lui Orban ”i-a căzut greu microfonul Antenei 3”. Oana Zamfir a venit cu o replică tare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
În timpul conferinței de presă de marți, 10 august, Ludovic Orban a întâmpinat o problemă cu microfonul de la Antena 3, în timp ce răspundea întrebărilor din partea presei.

„Dacă vreți să discutăm, vom discuta cu altă ocazie. Știți că sunt la dispoziția mass-media. Pică Antena 3 (n.r. cu referire la microfon). Mă trezesc în brațe cu Antena 3”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban. 

Momentul a fost comentat, chiar la Antena 3, de către Oana Zamfir și Cătălina Porumbel. 

„Este momentul schimbului zilei Zamfir - Porumbel. Spun colegii noștri că tu dai prima azi”, i-a zis Oana Zamfir colegei sale Cătălina Porumbel. „Da, pentru că, de fapt, știm lui Ludovic Orban îi cade greu Antena 3, dar azi i-a căzut greu microfonul”, a replicat Cătălina Porumbel. 

„Ar fi putut să salveze momentul spunând: Iată, am salvat și microfonul Antenei 3, dar pare că nici microfoanele nu mai țin cu el”, a spus Oana Zamfir.

2. -imagine fara descriere- (ludovic_orban_microfon_antena3_39537300.jpg)

Cîțu vs. Orban la șefia PNL 

În timp ce Congresul Partidului Național Liberal bate la ușă, alegerile interne ale formațiunii politice s-au încheiat, însă calculele pentru voturile de la Congresul din data de 25 septembrie sunt departe de a se fi tranșat. Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților dacă pierde cursa pentru un nou mandat.

„Dacă veți pierde această cursă, vă dați demisia din funcția de premier?”, a fost întrebat, ulterior, și Florin Cîțu, în timpul unor declarații de presă din Parlament.

„Eu sunt aici în cursa pentru președinția Partidului Național Liberal. Despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună, pentru că această guvernare este pentru români”, a răspuns premierul, dând de înțeles că nu va face un pas în spate dacă pierde.

Într-un interviu acordat lui Cosmin Prelipceanu, la Digi 24, Ludovic Orban declarase că se va retrage de la Camera Deputaților dacă va pierde în competiția internă din PNL.

„Este o chestiune de onoare. Eu, dacă pierd alegerile, îmi scriu de dinainte de 25 septembrie demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Dacă un premier care candidează la funcția de președinte al Partidului Național Liberal pierde competiția, ce autoritate, ce legitimitate mai are să exercite funcția respectivă în condițiile în care partidul nu-l mai sprijină?”, precizase Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel