Lui Marcel Ciolacu „i-au sărit“ din nou banii din buzunar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a fost surprins în momentul în care mai multe bancnote i-au ieșit din buzunarul de la sacou.

Potrivit Antena 3, lui Marcel Ciolacu „i-au sărit“ din nou banii din buzunar. Acesta a fost surprins în timp ce a vrut să scoată ceva din buzunar, iar când a scos mâna, mai multe bancnote erau să cadă pe jos. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Fază similară în luna martie

Într-o conferință de presă din martie, lui Marcel Ciolacu i-au ieșit mai multe bancnote din buzunarul de la sacou, iar momentul a iscat multe comentarii în spațiul public. Ulterior, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a făcut o glumă după momentul din conferinţa de presă în care i-au ieşit mai multe bancnote din buzunar. Incidentul s-a petrecut în momentul în care a scos o hârtie din buzunarul interior de la piept. O dată cu foaia respectivă au ieşit din buzunarul liderului PSD şi câteva bancnote.

Ciolacu a fost întrebat într-o conferință de presă, la Târgoviște, despre incidentul când i-au ieșit banii din buzunarul sacoului. Ciolacu a răspuns amuzat: „N-am sacoul și pe colegii mei i-am anunțat că nu împrumut bani”. Întrebat dacă ține banii cash, Ciolacu a explicat faptul că tocmai scosese banii de pe card ca să restituie șefei de Cabinet o sumă pe cumpărături online (vezi imaginile AICI).

„Iulia, șefa mea de cabinet, mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieții și am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus că nu are portofel

„Nu am portofel, am un toc unde țin și ochelarii, ca să știți de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus președintele PSD.  Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul”.

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a glumit, apoi, pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii: „Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit el. Foarte multe glume legate de acest subiect au apărut apoi pe rețelele de socializare, transmite Mediafax (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel