Ludovic Orban, marele absent la Ziua Marinei 2021. Bogdan Chirieac: Este EXCLUS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ludovic Orban, absent la Ziua Marinei 2021
Ludovic Orban, absent la Ziua Marinei 2021
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre absența lui Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, de la Ziua Marinei. 

Ludovic Orban a lipsit de Ziua Marinei 2021. Întrebat dacă a fost exclus președinte PNL și al Camerei Deputaților, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns ferm ”Da”, considerând că e un semnal faptul că președintele Klaus Iohannis a acceptat apariția publică alături de premierul Florin Cîțu, la Constanța, în ciuda evenimentelor din ultimele zile. 

Vezi și: Ziua Marinei 2021 - VIDEO. Moment jenant pentru Cîțu. Discursul președintelui Iohannis

”Acum, când vorbim, principalul susținător al președintelui Iohannis, cu faimoasele ziceri precum ”Cine este generalul?”, din campania lui Klaus Iohannis, acum este exclus. Probabil i s-a transmis din partea președintelui să nu participe” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Anca Dragu, președintele Senatului, a fost prezentă. ”Președintele Senatului este fiindcă a fost invitat, probabil domnul Orban nu a fost invitat, ceea ce arată clar sprijinul lui Klaus Iohannis și faptul că se pare că indiferent ce se va mai întâmpla, Florin Cîțu va fi ales președinte al PNL și va rămâne și-n funcția de premier. Pentru cât timp nu știu, dar deocamdată acolo rămâne.” a punctat analistul politic. 

”Cîțu este, în opinia mea, iresponsabil, clar, pentru a conduce această țară” consideră Bogdan Chirieac, care punctează că varianta Nicolae Ciucă premier nu se susține, în acest moment, în România, așa cum s-a vehiculat, pentru că România are nevoie de un finanțist care să fie și responsabil. 

Orban: Cîțu să le ceară scuze românilor și mie

În urmă cu o zi, președintele PNL, Ludovic Orban, îi transmitea lui Florin Cîțu ca-n următoarea apariție publică să-și ceară scuze. 

”Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui. Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat.” a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel