Ludovic Orban: „E un nebun. Ar trebui revocat din funcție pentru abuz"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Liberalul  Ludovic Orban l-a atacat dur pe  șeful unei agenții pentru abuz, catalogându-l ca nebun, fără rațiune și logică.

Liberalul  Ludovic Orban a declarat că șeful ANI,  Horia Georgescu, încalcă hotărârea celei mai înalte instanțe, prin scrisoarea trimisă Parlamentului European în cazul lui Mircea Diaconu.

„Prin scrisoarea trimisă Parlamentului European, Horia Georgescu comite un grav abuz în funcție. Încalcă o hotărâre a ICCJ prin care se stabilește că Diaconu poate să candideze pentru Parlamentul European și care a spus că incompatibilitatea nu funcționează decât pentru funcția de senator.

Citește și: Diaconu, după decizia PE în scandalul ANI: Vă dau o veste bună!

Să ai o hotărâre definitivă și irevocabilă, să adaugi faptul că Diaconu are în spate aproape 7% dintre voturile exprimate și să adaugi faptul că privezi dreptul ca România să fie reprezentată în PE de un cetățean care a primit voturi, toate aceste elemente ni-l arată pe Horia Georgescu ca un om nebun. Nu are nici un fel de rațiune și logică, în mod normal ar trebuie revocat din funcție", a spus Orban la RTV.

Citește și: Scandalul Mircea Diaconu-ANI. Parlamentul European a decis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel