Ludovic Orban-Dan Adamescu. Scenariu sumbru al deputatul PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
O moarte suspectă a fost aruncată în tăcere. A murit la metrou, un loc pe care nu-l frecventa, cunoscând detalii importante dintr-un dosar bombă, al lui Dan Adamescu. 

"Cel mai straniu lucru care mi s-a părut a fost episodul în care ASF-ul condus de Dan Radu Rușanu prin care-i ia mangementul companiei lui Dan Adamescu și pune managementul unei alte companii, selectate de conducerea ASF. În mod normal, o astfel de decizie este luată ca urmare a multor sesizări făcute de asigurați. La nici două zile, Dan Radu Rușanu este reținut pe un dosar cu privire la o plângere formulată de un fost vicepreședinte al ASF, o plângere mai veche. Dan Radu Rușanu, din arest preventiv, își și dă demisia. Acest șir de evenimente m-au făcut să privesc cu multă atenție. Dan Adamescu a beneficiat din plin de ajutorul unor oameni de la vârful puterii, probabil că a avut și o relație cu Traian Băsescu, pe care pot să vă spun cu siguranță că n-a avut-o când era primar general (n.r. scandalul cu privire la parcarea magazinului Unirea). Ulterior, probabil, o fi beneficiat de grațiile lui Traian Băsescu. Dan Adamescu a fost unul dintre finanțatorii importanți ai campaniei lui Traian Băsescu în 2009", a spus Ludovic Orban, la Antena 3. 

Geoană vrea șefia PSD. Dragnea, întrebare-cheie

În legătură cu moartea avocatului lui Dan Adamescu, care a murit la metrou, liderul deputaților PNL a spus că "Trebuie făcută o cercetare pentru că datele personajului indică o probabilitate foarte mică de sinucidere. o astfel de situație trebuia cercetată. Moartea înregistrându-se la metrou, erau martori". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel