Orban vrea analiză pe creșterea pensiilor. Pop: Astea sunt ABERAȚII. Degeaba au luat guvernarea!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD, susține că declarațiile făcute de Ludovic Orban privind majorarea pensiilor sunt niște ”aberații” și îi solicită acestuia să se documenteze și să se prezinte în fața publicului ”cu temele bine făcute”. 

Senatorul Liviu Pop a reacționat în direct la România TV după ce Ludovic Orban a susținut că pensiile ar putea fi majorate, dar pentru acest lucru este nevoie mai întâi de o analiză. 

”Nu sunt declarații, sunt aberații din punctul meu de vedere... ca premier al României să faci declarații de genul acesta denotă că ești total nepregătit pe programul de guvernare, pe zona de pensii. De aceea eu când aud un premier al României că zice că președintele statului a promulgat legea de parcă ar fi meritul președintelui.... Unu, era obligația președintelui să promulge o lege votată de Parlament, chiar dacă a fost trecută și prin reexaminare. Doi, să vii la Guvernare să spui că vei face analize și studii de impact, pentru că numai asta vei face, degeaba au luat guvernarea. Trebuia să facă asta înainte de a ajunge la guvernare. Și trei, ne spune mare noutate, că respectă legile. Ok, dar să ne spună dacă introduc alte sisteme de impozitare a pensiilor pentru că am avut experiența Guvernului PDL care a impozitat pensiile românilor. (...) Îl rog pe premierul României să vină în fața națiunii, să se documenteze și să vină cu temele bine făcute”, a precizat Liviu Pop la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel