Lucrările doctorale ale lui Vasile Blaga, plagiate în procent de 33%
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga
blaga

Potrivit Jurnalul Național, lucrările de cercetare doctorală ale președintelui PDL, Vasile Blaga, sunt copiate în procent de 33%, potrivit programului anti-plagiat strikeplagiarism.com.

[caption id="attachment_204080" align="alignleft" width="310" caption="Foto: Mediafax"][/caption]

Președintele PDL, Vasile Blaga, este doctorand al Universitatii Naționale de Apărare "Carol I" , patronată de Ministerul Apărarii. Aici, în cadrul studiilor doctorale, președintele PDL a întocmit mai multe Referate de cercetare științifică.

 Totuși, prin trecere elementară a lucrărilor  printr-un motor de verificare la îndemana tuturor, cum ar fi strikeplagiarism.com, relevă un procent de 28% până la 38% de fraze copiate din alte lucrări, notează Jurnalul Naţional.

 Cu alte cuvinte, cam o treime din fiecare lucrare de cercetare este plagiat get beget.

Blaga respinge acuzaţii de plagiat

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că: "În încercarea disperată a unora de a-l salva pe Victor Ponta de plagiat, de hoţie, unii vor să arate că toţi suntem la fel, că toţi plagiem, numai că nu e nimic mai fals. Fac trimitere la trei referate pe care le-am susţinut, în calitate de doctorand, referate care sunt, toată lumea ştie, elemente de lucru pentru realizarea unei teze de doctorat. Nu sunt referate publice. Ele au fost acceptate de către comisia respectivă, eu nici măcar nu mi-am elaborat teza de doctrorat, vedeţi în C.V. ul meu. Nu am publicat nimic care să poate fi atacat cu virgula", a precizat Blaga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel