Urmărește emisiunea live
Lucian Mîndruță, zdrobit de un politician. 'Atacuri cretine și scârboase'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Lucian Mîndruță a fost pus la zid după o scrisoare plină de jigniri pe care acesta i-a transmis-o Patriarhului Daniel.

Deputatul Theodor Paleologu citează din scrisoarea lui Mîndruţă, fără să-i spună numele, şi critică atitudinea sa.

"Orice greșeli ar fi făcut Patriarhul Daniel, oricît de antipatice ar fi, să zicem, unele atitudini și comportamente, oricît de costisitoare și neinspirată ar fi Catedrala Neamului, găsesc revoltătoare, cretine și scîrboase atacurile deșănțate la adresa sa. Pot înțelege ca strada să-și strige dezamăgirea, dar ce poate fi mai degradant și mai penibil decît spectacolul unor pseudo-vedete avide de publicitate care-și iau like-uri prin insulte și grosolănii?

"Draga Dane", scrie o astfel de personalitate, "iartă-mă că mă adresez la persoana I, nu pot să vorbesc respectuos cu toți angajații. Da, cu angajații. Că și dacă ei un leu din taxele mele, ești la mine pe moșie." Ce ne spune această indigentă însăilare de platitudini? Că respectiva persoană se poartă urît cu angajații, că este, așadar, un mitocan și că se crede pe moșie (ca vătaf însă, nu ca boier).

Ce spun eu n-are legătură cu credința fiecăruia, ci cu buna creștere. A fi ateu nu înseamnă să fii automat mitocan și lipsit de cuviință", a transmis Theodor Paleologu.

VEZI ȘI: Inițiativă DC News: Consultările cu președintele Klaus Iohannis, transmise la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel