Lucian Heiuș, întrebat dacă mai susține declarația lui Cîțu. Budăi a râs după răspuns
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marius Budăi l-a întrebat pe ministrul propus pentru Ministerul Finanțelor, Lucian Heiuș, dacă mai împărtășește aceeași idee a lui Florin Cîțu despre educație și sănătate, în contextul coronavirusului.

Marius Budăi l-a întrebat pe ministrul propus pentru Ministerul Finanțelor, Lucian Heiuș, dacă mai împărtășește aceeași idee cu Florin Cîțu, care a spus că sănătatea și educația nu sunt o prioritate pentru propria persoană, în contextul noului coronavirus.

„Domnul Cîțu a explicat de multe ori că a fost scoasă din context această marotă care se rostogolește în ultima perioadă", a spus Heiuș, declarație la care Marius Budăi a râs.

Mediul de afaceri, dependent de educație

Ministrul propus a continuat, spunând că: „Mediul de afaceri este foarte important, sănătatea este foarte importantă, educația este foarte importantă. Nu uitați, ca un mediu de afaceri să obțină performanță, trebuie ca sistemul educațional să-i livreze oameni bine pregătiți, de la oameni cu studii superioare până la oameni care să știe meserii și să răspundă cerințelor mediului de afaceri. Este greșit să punem și să ierarhizăm priorități legate de sănătate, de învățământ, de Biserică, și trebuie să recunoaștem că mediul de afaceri este cel care asigură sursele de finanțare pentru cheltuielile pe care le face statul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel