Lucian Heiuș, depistat cu COVID-19: Am primit doar o pastilă, nu știu ce conține
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Deputatul PNL Lucian Heiuș a primit, sâmbătă, confirmarea medicilor că este infectat cu coronavirus. Deputatul a declarat că se simte bine, deocamdată nu prezintă niciun simptom și a primit doar o pastilă de la doctori. 

"Sunt în drum spre Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, deocamdată niciunul dintre noi nu are niciun fel de simptom. Până vineri dimineața, când domnul Chițac a fost confirmat pozitiv, am participat la ședința de comisie, bineînțeles că am intrat în contact cu lume multă. Medicii au fost profesioniști, și-au făcut repede treaba.

Eu am ajuns acasă, în Orăștie, joi seara, pe la zece jumate, dimineața am văzut că domnul senator a fost testat pozitiv, am intrat în izolare, am anunțat DSP Hunedoara, undeva în jurul dupa-amiezii spre seară, au ajuns la mine și au luat probe. A doua zi, respectiv astăzi, în jurul prânzului, am fost anunțat că testul a fost pozitiv și într-o oră și un pic am fost transportat la spitalul din Timișoara.

Ne simțim foarte bine, stăm doar în carantină, am primit doar o pastilă, nu știm ce conține", a declarat Lucian Heiuș la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel