Lucian Avramescu avertizează: El va reveni și voi veți pleca
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Lucian Avramescu revine asupra apelului adresat lui Crin Antonescu și Victor Ponta. El scrie că a acceptat multe "înjurături porcoase" cu "speranța că USL și liderii acestei grupări ne vor scăpa de Băsescu". 

Lucian Avramescu a explicat: "Nu i-am înjurat doar pe ei, ci pe toți cei culcușiți la umbră deasă, plantați acolo, la trai bun, de votul celor mai mulți dintre noi. Cum e posibil să lași, leneș și imbecil, o țară la dispoziția unui individ care o umilește pe toate fețele și o stropește din toate pozițiile? N-am auzit, nici din concedii, o replică. O singură replică să mă răcorească măcar. Nu mai existați? Atunci dacă nu mai sunteți, primiți înjurătura mea".

Editorialistul a adăugat că "Dacă nu vă e clară, o repet. Trăim vremuri puturoase și mizere iar voi i-ați netezit drumul revenirii celui alungat de popor. Fiindcă el va reveni iar voi veți pleca. Că plecați voi nu regret, dar că revine el, da. Atenție! V-a luat singurul bun de preț pe care-l aveați – electoratul. E un blestem de care vă faceți răspunzători".

Poziția lui Lucian Avramescu a fost citată și de Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook, care a scris că "Lucian Avramescu revine asupra înjurăturilor...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel