Data publicării:

Luca Reghecampf s-a căsătorit cu Asiana Peng. Mesajul transmis de Anamaria Prodan

Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Captura Instagram
Captura Instagram
Luca Reghecampf și Asiana Peng și-au unit destinele printr-o ceremonie civilă în ultima zi a verii din 2024. 

Deși Anamaria Prodan nu a fost prezentă la eveniment, ea le-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în fața tuturor admiratorilor.

După o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, Luca și Asiana au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit astăzi, într-un decor de vis. Chiar dacă Anamaria Prodan nu a participat la ceremonie, ea i-a trimis un mesaj de felicitare fiului ei vitreg.

Cei doi tineri, care s-au logodit acum doi ani, au devenit oficial soț și soție. Pe rețelele de socializare au împărtășit imagini de la eveniment, unde au fost înconjurați de familie și prieteni.

Asiana a fost cea care a și făcut publice primele imagini de la cununie, pe contul ei de Instagram. Gimnasta și fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf au strălucit în ziua cea mare. Mignona Asiana a purtat o rochiță de mireasă scurtă, care-i punea în evidență formele perfecte, iar mirele a ales un costum foarte elegant de culoare albastră. 

Anamaria Prodan, deși nu a fost prezentă la nuntă, a dorit să le transmită un gând bun fiului vitreg și soției sale. Ea a menționat anterior că are o relație apropiată cu Luca Reghecampf, chiar dacă nu au locuit întotdeauna împreună în București, alături de ea și Laurențiu Reghecampf.

Casă de piatră, copil minunat”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Luca Reghecampf i-a propus iubitei sale să se căsătorească acum doi ani, într-un cadru intim. Asiana Peng a acceptat cu bucurie cererea bărbatului pe care îl iubește. La vremea respectivă, mama Asianei nu părea mulțumită de situația din familie, însă, pe parcursul anilor, atitudinea sa s-a schimbat și a devenit mai binevoitoare.

Să o sunați pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! (...) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a declarat mama Asianei Peng la acel moment, scria click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel