Luați o felie de pâine și turnați oțet peste ea: un remediu eficient care vă va cuceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Luați o felie de pâine și turnați oțet peste ea - un remediu eficient care vă va cuceri. Sursa - Pexels
Luați o felie de pâine și turnați oțet peste ea - un remediu eficient care vă va cuceri. Sursa - Pexels
Când vine vorba despre îngrijirea casei, știm că nu ne putem limita doar la curățenia clasică. Unele probleme nu se rezolvă, pur și simplu, cu un burete și săpun, oricât de mult efort am depune.  

Astăzi vrem să vorbim despre o problemă cu care toată lume se confruntă și care poate fi rezolvată cu o felie de pâine și puțin oțet. Este o soluție ieftină și foarte simplă.  

Oțetul este foarte util și când vine vorba despre curățarea mașinii de spălat, a chiuvetei sau a covorului. 

Gătește ceva bun chiar dacă frigiderul este aproape gol: rețete cu care își vei impresiona musafirii

Uneori, gospodinele se confruntă cu problema mirosului urât  și cred că nu există nicio modalitate de a scăpa de el. În realitate, nu este chiar așa. Nu, nu spunem că trebuie să mergeți la  supermarket și s achiziționați produse chimice,  ci doar să încerci acest truc al bunicii.


Desert super dietetic cu lapte: se prepară în 5 minute și are doar 90 de calorii

Dar despre ce vorbim? În următoarele rânduri vom explica și vă veți da seama că acest sfat este  foarte util.

Fie că este vorba de oțet de mere sau de vin alb, ambele se vor descurca bine pentru a elimina odată pentru totdeauna mirosul îngrozitor al coșului de gunoi!

Chira dacă l-ai spălat, dezinfectat și uscat cu grijă, se mai simte mirosul urât. Ceea ce trebuie să faci este foarte simplu.

Curăță rapid friteuza cu aer: cu acest turc și câteva produse din cămară vei reuși fără prea mult efort

Așezați pe fundul coșului de gunoi hârtie absorbantă, iar deasupra pune o felie de pâine, înmuiată în oțet. Închideți capacul și lăsați să acționeze cel puțin câteva ore. După ce timpul a trecu, ridică capacul golește coșul de gunoi și lasă-l o oră la aer. Problema mirosului urât s-a rezolvat.  Puteți folosi acest remediu oricând doriți.

 

BONUS. Nu aruncați sâmburii de caise: folosiți-i pentru a evita risipa și a economisi banii 

 

Caisele sunt unele dintre cele mai apreciate fructe de la noi, cu un gust deosebit, dulce-acrișor și foarte aromate. Aceste fructe au multe beneficii pentru sănătate și sunt folosite în numeroase rețete culinare. Dar știați că sâmburii caiselor nu trebuie aruncați, ci folosiți cu succes în casă.

Adunați sâmburi de caise și folosiți-i astfel pentru a evita risipa și a economisi bani. Ceea ce mulți nu-și imaginează este că și sâmburii de caise pot fi folosiți pentru a rezolva o problemă enervantă cu care trebuie să uneori ne confruntăm. Să aflăm ce este și cum să procedăm.

Turnați vinul rămas într-un borcan și acoperiți-l cu o folie de plastic: cea mai neplăcută problemă a verii va rămâne amintire

Dulapurile și sertarele tale miros a umezeală? Îți impregnează și hainele cu un miros neplăcut? Ei bine, sâmburi de caise ne vin în ajutor! Procedura este foarte simplă: după curățarea caiselor, spălați cu grijă sâmburii, eliminând eventualele reziduuri de pulpă. 

Acum haideți să-i punem într-o pungă de pânză după ce i-am uscat. Punga trebuie sigilată  și pusă în  dulapuri și sertare. Mirosul intens al sâmburilor îl va absorbi și acoperi pe cel umed și închis, oferind hainelor noastre o prospețime extraordinară!

Elimină petele galbene de pe obiectele sanitare: zece picături din acest produs sunt suficiente

Vă sfătuim să înlocuiți sâmburii o dată la două-trei zile. Dar este important de reținut este că sâmburii trebuie curățați foarte bine înainte de a putea fi folosiți în acest mod foarte inteligent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel