Lovitură pentru Ludovic Orban. A fost părăsit. Echipa lui, tot mai subțire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto Facebook Ludovic Orban
Foto Facebook Ludovic Orban
În noiembrie 2021, deputatul Luminiţa Barcari se retrăsese, de dragul lui Ludovic Orban, din grupul parlamentar PNL. Acum s-a sucit și l-a părăsit.

Deputatul Rodica-Luminița Barcari revine în Grupul Parlamentar al PNL.


Deputatul Rodica Luminița Barcari a solicitat conducerii Camerei Deputaților să ia act de revenirea sa, ca membru, în Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputaților. 


În urma redobândirii calității de membru al Grupului Parlamentar al PNL, Luminița Barcari își va relua activitatea în Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților, conform pregătirii sale profesionale.

Ce spunea când voia să meargă pe mâna lui Ludovic Orban, în noiembrie 2021:

”Începând cu data de 1 noiembrie 2021 mă voi retrage din Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor si, conform legii, voi deveni deputat neafiliat. Nu demisionez încă din Partidul Naţional Liberal, iar decizia de retragere de la lucrările grupului deputaţilor PNL nu îmi afectează munca de parlamentar. Dumneavoastră m-aţi trimis în Parlamentul României sub promisiunea fermă din partea mea că voi respecta principiile şi valorile liberalismului şi că voi lucra pentru proiecte care să dezvolte România, aşadar şi judeţul nostru, Ialomiţa”, scria Barcari, pe Facebook, la acea vreme.

Ea subliniaza că de câteva luni scena politică s-a dezechilibrat profund şi, din păcate, motivul principal îl constituie tocmai acţiunile unor politicieni ai Partidului Naţional Liberal, ”acţiuni individuale şi de grup care au condus la o criză politică aproape fără o ieşire constructivă într-un orizont de timp apropiat şi la o criză sanitară greu de explicat în termeni raţionali ci, mai degrabă, prin insuficienta atenţie acordată de către guvernanţi pandemiei”.

”S-a creat, astfel, un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări, dar mai ales la nivelul judeţelor mai putin dezvoltate, cum este al nostru. Creşterea preţurilor, lipsa locurilor de muncă, greutăţile financiare ale liberilor profesionişti sau ale celor cu meserii liberale, coroborate cu incapacitatea sistemului sanitar de a face faţă valului patru de covid, lipsa unui guvern cu puteri depline în luarea deciziilor şi scandalul permanent de pe scena politică îmi dictează să mă opresc pentru o scurtă perioadă de timp şi să gândesc un drum care să fie potrivit pentru activitatea mea parlamentară de reprezentare a cetăţenilor ialomiţeni”, afirma Luminiţa Barcari, adăugând că PNL ”şi-a schimbat direcţia politică şi nu-şi mai ţine principiile şi valorile aproape”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel