Lovitură pentru Codin Maticiuc: Unfollow VIRAL. ”Nuțu părea o extravaganță, Prodanca a devenit o certitudine...”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Codin Maticiuc
foto Facebook Codin Maticiuc
Codin Maticiuc se bucură de vizualizări, nu și de aplauze. 

”281k în fix 24 de ore. L-ați văzut? Dacă nu, vă las link-ul la comentarii.” a scris Codin Maticiuc, pe Facebook, după emisiunea cu Anamaria Prodan. Până la ora acestei știri, podcastul are aproape 500.000 de vizualizări (499,8 k). 

”Nu l-am văzut, ți-am dat acum unfollow” i-a scris un internaut. ”Bine că ai plecat dacă în atât stăteai.” i-a răspuns Codin Maticiuc. Dar nu a fost singurul unfollow primit. ”La fel și eu. Unfollow”, ”Cred că acest unfollow s-a viralizat, Nuțu părea o extravaganță, Prodanca a devenit o certitudine... hop șî io cu unfollow... cred că după mine da și Laufland”, ”Fără supărare, încearcă să promovezi oameni care chiar au o poveste de viață interesantă de spus: Tibi Ușeriu, Ion Oncescu, Mădălina Ghenea, Nicolae Negumereanu, Adrian Nartea, Andreea Esca, Traian Băsescu, oameni care au cu adevărat ceva de spus. La ea ce să ascult? Că merge prin Dubai și că s-a despărțit de Reghecampf?”, ”După poveștile cu Buratino Nuțu a venit acum rândul variantei feminine. Nu mai bine îi combini și ies mai multe episoade gen Vulpița și Viorel?” au fost alte reacții. 

”Milă și compasiune pentru următoarea ei victimă”

Alții s-au uitat la podcast, deși au o părere negativă despre Anamaria Prodan: ”Da. Și îți mulțumesc! acum am înțeles mai bine de ce s-a despărțit și #Reghe de ea. N-am idee dacă e #narcisism pur diagnosticul, dar Cluster B Disorder sigur. Milă și compasiune pentru următoarea ei victimă.”, ”Mulți ne-am uitat din curiozitate, puțini din plăcere. Ipocrită, diabolică, posesivă, obsedată de bani, putere și control.”

Au urmat și alte reacții cu urme de ironie: ”Îl așteaptăm pe Reghecamf și pe Nuțu. O să fie rupere... Seară faină!”, ”Oana Zăvoranu când urmează? Sunt sigur ca încă mai are ceva de zis de Pepe”, ”E ca un accident de la care nu-ți poți lua privirea. M-am uitat până la sfârșit să văd dacă spune că ea e de fapt directorul CIA și Reghe urma să fie următorul POTUS dacă nu-i dădea papucii.”, ”Femeie educată până la final”. 

În schimb, au fost și foarte multe comentarii admirative pentru realizatorii podcastului și pentru Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel