Alegerile din SUA, aruncate în aer. Un operator spune cum se "lucrau" voturile sosite prin poștă în Nevada
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Lovitură la alegerile din SUA. Fox News relatează că în Nevada există un denunțător care deja a oferit o declarație sub jurământ, care spune că a asistat la mai multe nereguli atunci când număra voturile sosite prin Poștă. 

Mai precis, denunțătorul a susținut că a fost instruit să ia în calcul buletinele de vot care nu aveau semnăturile necesare pentru a fi eligibile. 

John Roberts, de la Fox News, a spus:

"Un lucrător de la alegeri a cărui sarcină era să proceseze buletinele de vot prin poștă spune că a asistat la nereguli în numărarea buletinelor de vot și chiar i s-a spus de către un supraveghetor să numere inclusiv buletinele de vot care nu erau eligibile. Mai exact, buletine ale căror semnături erau suspecte. În cele din urmă nu s-a mai verificat nici o semnătură. "

Angajatul relatează că i s-a spus, de asemenea, să ignore discrepanțele cu adresele conținute. Lucrătorul respectiv a făcut o declarație sub jurământ care a fost trimisă la Departamentul de Justiție, la Washington.

Un avocat al lui Donald Trump a reacționat: "Declarația  arată clar că nu avem de-a face cu neglijențe sau greșeli. Aceasta a fost o conduită penală intenționată. ”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel