LOVITURĂ dată de Antena 1
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Prima ediție a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! , câștigată de Cătălina Grama - Jojo, cu o excelentă transformare în Evora (Taraful de la Vărbilău), a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.678.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:21.

Așadar, la nivelul publicului comercial, 18-49 Urban, Antena 1 a fost aseară în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00 – 23:20)  lider de piaţă, cu 5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.6%, urmată de Pro TV, cu 5  puncte de rating și 20,4 % cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mult mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, cu 7.4 puncte de rating şi 22.1% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 4.2 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă. 

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5 puncte de rating şi 14% cota de piaţă. 

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cei 11 concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel