Loteria Română implementează plata cu cardul în toate agenţiile
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Loteria Română S.A. a încheiat un contract cu CEC BANK S.A. pentru implementarea plăţilor cu carduri în toate agenţiile loto proprii.

În baza acestui contract, pana la sfârşitul lunii februarie, se vor instala echipamente POS în agenţiile loto proprii din toată ţara, practic in 903 puncte de vânzare a produselor loteristice. Precizăm faptul că, în prezent, s-au redeschis aproape toate agenţiile loto pentru comercializarea biletelor de tip loto, Pronosport şi lozuri.

În urma implementării acestui sistem de plata în toate agenţiile loto proprii jucătorii vor putea achiziţiona produsele loteristice preferate utilizând orice tip de card emis de băncile din ţară sau din străinătate. Prin facilitatea contactless, care oferă inclusiv posibilitatea plăţii cu telefonul mobil în cazul jucătorilor care au aplicaţie de plată, pe lângă plata obişnuită cu cardul ori plata cash, se diversifica şi totodată se îmbunătăţeşte calitatea serviciilor pe care Loteria Romana le oferă jucătorilor săi venind astfel in întâmpinarea aşteptărilor şi nevoilor acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel