Loteria Română a obţinut certificarea European Lotteries privind jocurile responsabile
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Loteria Română
Foto: Loteria Română
Loteria Română a obţinut certificarea alinierii la standardele Jocului Responsabil din partea European Lotteries, transmite compania printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, piaţa jocurilor de noroc din România este în prezent una tot mai dinamică şi a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare susţinută. Pentru Loteria Română, mesajul de joc responsabil sau de comportament responsabil faţă de jocurile de noroc este poate, mai mult ca oricând, în centrul strategiei de comunicare a companiei.

'Ca rezultat al unui proiect complex implementat cu succes de către echipa Loteriei Române, prin certificare demonstrăm angajamentul ferm pe care îl avem în vederea asigurării unor standarde de înaltă siguranţă şi securitate pentru jucători. Este totodată şi o confirmare a eficienţei strategiei pe care compania a adoptat-o pentru promovarea jocului sănătos şi prevenirea fenomenului de dependenţă de joc.

Jocul responsabil este un pilon al sistemului de management, iar obţinerea certificării ne motivează şi mai mult să ne perfecţionăm acţiunile de prevenire şi combatere a dependenţei de jocuri de noroc, ca parte a unui proces continuu', a declarat Ionuţ-Valeriu Andrei, director general CN 'Loteria Română' SA.

Loteria Română a avut constant suportul colaboratorului DigitalRG.com, în vederea realizării paşilor necesari pentru obţinerea certificării cât şi educarea angajaţilor privind importanţa de a realiza anumite demersuri astfel încât jocurile noastre să rămână doar o distracţie, nu o dependenţă.

De asemenea, alături de Asociaţia Joc Responsabil, Loteria Română a implementat un proiect prin care jucătorii şi familiile lor pot accesa o linie de telefon gratuită de tip TEL-VERDE, 0800.800.099, prin intermediul căreia persoanele cu potenţiale probleme de joc se pot programa la unul dintre cabinetele de psihoterapie pentru cinci şedinţe gratuite de evaluare şi consiliere psihologică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel