”Lori din Onești” a RUPT Internetul de Ziua Îndrăgostiților. Detaliul care i-a scăpat! ”Aduce GHINION”- GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Loredana Groza a împărțit internetul în două cu noile imagini din Abu Dhabi. 

Loredana Groza reușește să își uimească fanii cu fiecare nouă apariție. Aflată în Abu Dhabi, artista a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților printr-o nouă serie de imagini senzuale.

În vârstă de 51 de ani, ”Lori din Onești” a rupt gura târgului cu silueta impecabilă. Îmbrăcată într-o lenjerie animal print, artista a lăsat la vedere picioarele tonifiate și posteriorul perfect sculptat. 


Vezi imaginile în GALERIA FOTO

”Dragostea mai presus de tot”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor senzuale.

Loredana Groza a fost criticată pentru că s-a fotografiat în lenjerie intimă


Reacțiile internăuților nu au întârziat să apară. 

Unii fani au criticat-o pe vedetă pentru dezinvoltura de a se poza în lenjerie intimă, în timp ce alții au felicitat-o pentru modul în care se menține la cei 51 de ani ai ei: 

”Măi fată, păcat de vocea ta, ai o vârstă, respect-o!!!”

”Nu am înțeles niciodată de ce trebuie să faci pozele astea provocatoare, nu ai nevoie de ele, ești o femeie deosebită, ai o voce minunată, cred că ai luat-o pe un drum greșit...”

”Arată bine la vârsta ei, dar deja e exagerată. Pozează pentru reviste pentru bărbați aici? Că mai mult se dezbracă decât cântă. Păcat”.

”Este frumoasă, nimic de zis dar.... Când a fost tânără nu se despuia atât”, sunt câteva dintre reacțiile negative ale internauților. 


Cei mai mulți internauți au apreciat curajul vedetei

Au fost și fani care au felicitat-o pe artistă pentru modul în care arată și pentru curajul de a se expune în posturi sexy pe rețelele de socializare: 

”Adorabilă!!!!! Am aproape 40 ani și dacă stau pe vine nu se vede pielea de pe coapse atât de mișto, întinsă, fară "găurele". Felicitări, super bombă!!!!”

”Frumoase poze dar trebuia să fii alături de cineva astăzi, de 14 februarie. Și în general se zice că aduce ghinion să pozezi singură. Este un sfat, nu un reproș. Să nu fiu înțeleasă greșit”

”Bravo, Lori, așa te vrem, scoate-i din amorțeală pe cei care nu mai pot de grija ta , #“Zi-le Loredana “

„Tot ce face este pentru imagine... trebuie să rămână în top... să lăsăm critica pentru că din asta trăiește... ca și cântăreață este în top, deci acolo trebuie să rămână”

”Respect, Lore, la vârsta ta să arăți așa waw”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor. 


Imaginea cu Adrian Copilul Minune care a devenit virală


În week-end, Loredana Groza și Adrian Minune au cântat la nunta milionarul român Cristian Burci, în Dubai. Cei doi artiști au profitat de ocazie și au realizat o fotografie împreună, iar fanii sunt în delir. 


”Pe sistem:) Arabian Nights”, a scris Loredana Groza pe Instagram, în dreptul imaginii. 


Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel