Loredana, în genunchi și cu lacrimi în ochi pe scenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Loredana a uimit audiența spectacolului maraton de 3 ore, intitulat Sentimente, susținut la Sala Palatului, unde i-au fost alături unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaționale.

Sentimente i-a purtat pe spectatori prin viața și activitatea Loredanei de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie.

Una dintre cele mai mari surprize pentru spectatori au fost... parfumurile pe care le-au simțit pe toată durata show-ului, parfumuri care le-au reamintit momente importante din viața lor. Fiecare capitol al poveștii Sentimente a fost însoțit de o aromă care i-a învăluit pe spectatori grație lui Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa Bună seara, iubite.

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Sălii Palatului alături de artista cu cea mai spectaculoasă carieră din România, incluzând cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda, formație de muzică autentică indiană, Nalyni, Deep Central, Alex Velea, Damian Drăghici & Damian Brothers, Puiu Pascu sau Skizzo Skillz.

Spectacolul s-a încheiat cu o versiune acustică a piesei Bună seara, iubite! pe care Loredana a încheiat-o în genunchi, cu lacrimi în ochi, mulțumind publicului pentru energia creată într-o seară cu adevărat unică.

Foto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel