Loredana Groza, întâlnire total neașteptată după zece ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Loredanei Groza i s-a intamplat astazi un lucru magic: a reintalnit-o dupa 10 ani pe o fetita cu care a pozat pentru o coperta.

Aflata la scoala 11 Ion Heliade Radulescu din Bucuresti la un workshop special al Atelierului de Voce si Muzica, scoala alternativa de muzica pe care a creat-o, Loredana a avut surpriza sa intalneasca fetita alaturi de care a pozat nud pentru o coperta glossy (revista Tango, Marea Dragoste) in urma cu aproape 10 ani.

Mara Pintilie, care pe atunci avea doar cateva luni, este astazi o scolarita frumoasa care invata chiar la scoala 11 si e interesata de muzica, fiind o fana a juratei de la Vocea Romaniei.

[citeste si]

Mara a venit la intalnirea cu Loredana cu coperta revistei pe care a aparut cand era foarte mica, coperta pe care a mai adaugat un autograf, primul fusese obtinut in 2013 dupa un concert la care a mers impreuna cu parintii.

(w670)

Loredana impreuna cu profesorii de la Atelierul de Voce si Muzica merg saptamanal in scolile din Bucuresti pentru workshopuri alternative de muzica menite sa ajute la dezvoltarea increderii si autocunoasterii prin muzica, workshopuri prin care artista ii motiveaza pe copii sa-si urmeze visurile. Intalnirile se transforma in momente de karaoke si in lungi sedinte de autografe pentru ca micii scolari pun la bataie orice obiect pentru a fi semnat, de la adidasi si tricouri pana la carnete de note sau testele scolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel