Loredana Groza, escapadă cu Nick Casciaro. Imaginile care au SURPRINS Internetul: Te-a dus să-i cunoști părinții?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Loredan Groza a fugit cu Nick Casciaro, departe de România.

Nick Casciaro a câștigat X Factor, ediția din 2021, având-o ca mentor pe Loredana Groza, care este tot mai prezentă în viața tânărului.

Loredana Groza a publicat mai multe videoclipuri și imagini cu italianul încă dinainte de finala X Factor, atunci când l-a invitat la ea acasă și au gătit împreună. De atunci, cei doi au părut nedespărțiți și au petrecut împreună până și sărbătorile de iarnă, la Brașov, acolo unde au și cântat.

În plus, Nick Casciaro și-a petrecut inclusiv ziua de naștere alături de Loredana, iar iubita acestuia, Maria Sacchi a făcut un video special pentru el, exprimându-și regretul că nu a putut fi alături de el atunci când a împlinit 32 ani. Vezi AICI ce mesaj a transmis iubita lui Nick Casciaro, după imaginile provocatoare ale Loredanei

Videoclipurile Loredanei cu Nick Casciaro au continuat să fie prezente în mediul online, lucru care a stârnit tot mai multe controverse și întrebări.

Loredana Groza, escapadă în Italia, cu Nick Casciaro

 

De săptămâni bune, Loredana Groza și Nick Casciaro petrec tot timpul împreună și au fost împreună peste tot prin România. 

Ei bine, de această dată, a venit rândul artistei să-și facă bagajele și să plece în Italia, acasă la Nick. 

Luni dimineață, Loredana a publicat un nou videoclip alături de Nick Casciaro, din aeroport, acolo de unde s-au îmbarcat într-un zbor cu destinația Italia.

Deși Loredana le arată urmăritorilor săi o mulțime de postări provocatoare alături de Nick, tânărul arată o altă latură.

Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, Nick Casciaro l-a filmat pe fratele Loredanei Groza, cel care i-a dus la aeroport. 

Din aeroport, Nick a publicat un alt videoclip. 

Nick: Neața, ce faci?

Loredana: Uite... merg la piață!

Internauții nu s-au lăsat nici de această dată și au lăsat o mulțime de comentarii, revoltați fiind de apropierea artistei de Nick. Printre mesajele răutăcioase de pe Instagram și Facebook, au fost și unele de susținere. 

- "Sunteti un cuplu bombă din punct de vedere artistic"

- "Sunt într-o relație sau?"

- "Ești flească, se vede, păcat..."

- "Gata? Te-a dus să-i cunoști părinții?"

- "Eu cred că el nu se mai însoară"

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

 

Loredana Groza, topită după Nick Casciaro încă din audițiile X Factor

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa "Dragostea din tei", dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa "Leave a Light On" a lui Tom Walker. 

După interpretarea sa, jurații au fost de părere că l-au avut în față pe câștigătorul Sezonului 10 X Factor. 

"Arăți ca o vedetă. Ai o voce foarte masculină. Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent! Ești foarte bun. Răspunsul meu este DA", i-a zis Ștefan Bănică.

Imediat, Delia a spus "Cred că ai în tine factorul X. Sunt sigură de asta. Răspunsul meu este DA”. 

De asemenea, Florin Ristei, impresionat de prestația italianului, a afirmat "Jos Pălăria! Cred că ești pe cel mai înalt val de la X Factor acum. Răspunsul meu este DA".

"De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs. Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor, nu cred că puteam să am atâta imaginație", a adăugat Loredana, după ce Nick Casciaro a interpretat câteva secunde dintr-o piesă a lui Frank Sinatra.

"A fost o revelație pentru mine acest băiat mic. Un surfer cântăreț italian dintr-un sat italian de la țară, un băiat de la țară care părea star. Dar când a început să cânte s-a terminat comedia. Am zis clar asta e", a mai spus Loredana, în audiții. 

Reacțiile ei au continuat și în următoarele etape, atunci când a afirmat că "Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii. Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect".

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro: Așa a fost să fie... ne IUBIM

 

Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Loredana Groza a explicat în cadrul unei emisiuni TV faptul că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, iar în viaţa privată îi leagă o prietenie frumoasă.

"Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin", a declarat Loredana Groza.

De asemenea, Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie.

Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

"E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK", a adăugat Nick Casciaro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel