România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 sep, 21:22
Loredana Groza, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată! Durere, umilințe: Așa ne strigau
Loredana Groza
Loredana Groza, invitată în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, a dezvăluit două momente dificile din trecutul ei. 

„Eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, e un semn că poți să te lași deschis. Pentru mine este o durere să știu că există atâția copii care suferă, care nu sunt apărați, care nu pot să vorbească de teamă și cumva societatea, părinții, profesorii nu fac nimic”, a spus Loredana Groza, joi seară, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3. 

Ulterior, a povestit momente mai puțin plăcute din viața ei. „Am trăit și eu momente de genul acesta. Fratele meu poartă ochelari încă dinainte de a începe școala. Când a venit la școală cu ochelari și avea lentile mai groase, toată lumea îl striga chiochio. Și pe mine sora lui chiochio. Pentru mine, era o durere. Nu suportam ca fratele meu să fie umilit și să i se strige în gura mare așa doar pentru că purta ochelari. I se spunea aragaz cu patru ochi.

(...) O altă perioadă. Când am început să cânt, să apar la televizor, aveam un profesor de tehnologie, nu vreau să-i dau numele, care îmi spunea: Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem că la televizor ești mare și tare. Pe bune?! (...) Nu m-a descurajat”, a spus Loredana Groza. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro