Lora, moment de sinceritate: Vine o zi când, aparent din senin, te trezești un om eliberat de iubirea mea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lora
Sursa foto: Facebook Lora
Lora a vorbit cu sinceritate despre viața sa și a făcut mai multe mărturisiri.

"Mă îndrăgostesc repede și, dacă nu e ce trebuie, îmi trece la fel de repede. Sunt artist și mă hrănesc din imaginație dacă vreau să scriu despre un anumit subiect care nu e în concordanță cu realitatea", a spus Lora pentru ciao.ro.

"Las mult de la mine chiar dacă par foarte strictă. Și, după ce las mult, vine o zi când, aparent din senin, te trezești un om eliberat de iubirea mea", a mai spus artista.

"Nu aș ierta lipsa iubirii și efectele ei secundare. Asta nu înseamnă că dacă iert ceva mai rămân și în relație", a punctat Lora.

Citește și:

Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea: Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine

Lora și Dan Badea s-au despărțit în anul 2015. De la pronunțarea divorțului, Lora a fost mereu acuzată că ar fi vinovată pentru eșecul căsniciei. Cântăreața a vorbit despre acea perioadă în podcastul "Acasă la Măruță". Fără a-i menționa numele fostului partener, Lora a sugerat că acesta nu i-a fost alături când mama ei se lupta cu boala - se întâmpla în anul 2014, ultimul an al căsniciei lor. 

"Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”, a declarat Lora cu lacrimi în ochi. 

Vezi și: Lora a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe artistă: „Te iubesc, Lorica mea”

Anamaria Prodan, despre presupusul iubit arab, după ce s-a aflat că ar fi însurat: Mi se pare jenant. Nu mă fac de râs. Nu-s amantă de meserie

"Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine"

Tot despre ea s-a spus că l-ar fi înșelat pe actorul Dan Badea. Iată și ce a povestit ea în podcastul lui Măruță despre ultimul an al căsniciei:

"Este atât de nedrept să judeci oamenii și să fii gelos pe o femeie pentru că se simte bine, frumoasă, poate și sexy, pentru că are succes. Dacă se rupe ceva din viața ei, clar e din vina ei, clar este o nenorocită… este nedrept. (…) Nu e corect să aibă oamenii pretenția să știe cum stau lucrurile, chiar dacă suntem oameni publici, nu suntem proprietate publică. Nu suntem de împărțit. Este greșit.

Vezi și: Ilinca Vandici, moment delicat cu fiul ei: Mi-a fost greu să-i explic ca el să înțeleagă și să accepte lucrul ăsta

Eu eram la Antena 1 semnată, aveam Next Star și Te cunosc de undeva. Ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014. A ținut un an (n.red.: căsnicia), a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt. Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine", a susținut Lora. 

"Bineînțeles, din cauza vieții, care așa a dus lucrurile. Așa le-a dus. Am simțit, la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bătea. Eram terminată (n.red.: din cauza oboselii). Aia a fost cea mai nașpa perioadă din viața mea, 2010-2020, vai de capul meu. Greu", a mai precizat artista, potrivit Viva!.

Vezi și: Lora, desființată de Doinița Oancea. Ce a putut spune despre Cătălin Botezatu. "Când mă pălmuia îmi SPĂRGEA buzele"

Alexandra Stan, avansuri din partea unui afacerist "puțin căsătorit": Să-ți fie rușine! Mi-e scârbă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel