Data actualizării:
Data publicării:

Londra: O pisică a ținut pe loc un tren de mare viteză, pentru aproape trei ore

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ pisică / Imagine de K L de la Pixabay
Foto ilustrativ pisică / Imagine de K L de la Pixabay
O pisică a ținut pe loc un tren de mare viteză, într-o gară din Londra. După aproape trei ore, autoritățile căilor ferate au pus la dispoziția pasagerilor un alt tren. 

Miercuri seara, în Gara Euston din centrul Londrei, o pisică a fost observată pe acoperișul unui vagon. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de plecarea trenului Pendolino către Manchester. 

A fost nevoie de mai bine de două ore și jumătate pentru ca pisica să se îndepărteze de liniile de înaltă tensiune de 25.000 de volți care alimentează garnitura. 

Un comunicat al Căilor Ferate Britanice mai arată că, într-un final, o pubelă a fost trasă alături de tren, pentru ca pisica să aibă o platformă mai înaltă pe care să coboare.

Între timp, a fost pregătit un alt tren pentru pasagerii care voiau să meargă spre Manchester. 

Managerul stației Euston, Joe Hendry, a declarat că „avem des păsări în interiorul staţiei, dar în toată cariera mea este prima dată când văd o pisică pe un tren. Din fericire, curiozitatea nu a ucis pisica şi ne bucurăm că nu şi-a pierdut una dintre cele nouă vieţi datorită acţiunii rapide a personalului staţiei şi a personalului Avanti West Coast, care a organizat un alt tren către destinaţie, pentru ca acţiunea de salvare să aibă loc.”

Pisica a dispărut rapid printre oameni, imediat ce a coborât de pe tren. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel