Londra, inedit: Pizza anti Brexit
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Londra, inedit: Pizza anti Brexit
Londra, inedit: Pizza anti Brexit
Reduceri la o pizzerie din estul Londrei pentru cei care se opun Brexit.

O pizzerie din estul Londrei a lansat propria sa campanie pentru a preveni ieşirea Marii Britanii din UE, oferind pizza la preţ redus tuturor clienţilor care solicită reprezentanţilor lor în parlament organizarea unui nou referendum, informează AFP.

'Brexit Schmexit (Brexit Bazar): 25% reducere la pizza, de duminică până joi, până la 29 martie, data prevăzută pentru retragerea din UE, sau pentru anunţarea organizării unui nou referendum', a explicat pe contul său de Twitter pizzeria Apollo din Hackney. În Hackney, un cartier şic din estul capitalei, 78% dintre locuitori au votat în favoarea menţinerii ţării în UE la referendumul din iunie 2016 care a decis Brexit.

Citește și: Germanii și Brexit-ul. Sondaj privind ieșirea Marii Britanii din UE

Pentru a obţine o reducere, clienţii trebuie să prezinte o scrisoare sau un e-mail trimis unui deputat prin care solicită un al doilea referendum sau un vot popular cu privire la acordul pentru Brexit încheiat de premierul britanic Theresa May cu Bruxelles-ul, indică pizzeria, precizând că reducerile nu se aplică şi celor care iau pizza la pachet. Votul din Parlamentul britanic privind acordul de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din Uniunea Europeană ar urma să aibă loc marţi seara în jurul orei 20:00 GMT (22.00 ora României), iar rezultatul votului va fi făcut public după aproximativ 15 minute, potrivit Reuters.

Citește și: Amânare Brexit. Theresa May, declarație surpriză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel