Locul în care s-a spovedit și împărtășit Daniel Buzdugan: Aș face naveta în fiecare duminică doar pentru a sta la slujbă, să-l ascult pe părinte
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan a vorbit despre locul lui de suflet din Iași.

Daniel Buzdugan a spus că duminică s-a spovedit și s-a împărtășit la părintele Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

„Slavă lui Dumnezeu pentru că am reușit să mă spovedesc și să mă împărtășesc, dumininică la Iași, la părintele Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, fostul meu coleg de la Radio Nord-Est și ,,consătean” prin rădăcinile de familie, ambii având părinții din comuna Stănița jud. Neamț.

Am participat la Sfânta liturghie de la biserica Sfântul Andrei (lângă Palas) și vreau să vă spun că aș face naveta în fiecare duminică doar pentru a sta la slujbă, să-l ascult pe părinte și vocile care cântă acolo în biserică și să fac parte din frumoasa comunitate de tineri care s-a format în jurul părintelui.

Dacă sunteți din Iași și nu încă nu aveți un loc pentru suflet atunci să vă ducă pașii la biserica Sfântul Andrei, de pe strada Sfântul Andrei Hristos în mijlocul nostru!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (buzdugan-preotul-sturzu_57699200.jpg)

VEZI ȘI: Ce înseamnă de fapt a fi „sărac cu duhul”. Buzdugan sfătuiește românii să mai fie și „săraci cu duhul” după procesul „Ecler la tavă” în scandalul Jamila:

https://www.dcnews.ro/ce-inseamna-de-fapt-a-fi-sarac-cu-duhul-buzdugan-sfatuieste-romanii-sa-mai-fie-si-saraci-cu-duhul-dupa-procesul-ecler-la-tava-in-scandalul-jamila_955807.html

VEZI ȘI: "Pungi, punguțe. Lasă-le acolo, că o să le folosesc eu". De unde pleacă problemele în România. Daniel Buzdugan: Așa se întâmplă și-n inima noastră:

https://www.dcnews.ro/pungi-pungute-lasa-le-acolo-ca-o-sa-le-folosesc-eu-de-unde-pleaca-problemele-in-romania-daniel-buzdugan-asa-se-intampla-si-n-inima-noastra_955363.html

Părintele Constantin Sturzu este Consilier al Sectorului comunicare şi relaţii publice al Arhiepiscopiei Iaşilor și Purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

În perioada 1 septembrie 2016 - 18 septembrie 2017 a fost preot misionar în Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, unde a coordonat, ca director, Centrul Misionar Pastoral „Sfânta Cuvioasă Parascheva” de la Vilaller (Spania). 

A fost Consilier cultural al Arhiepiscopiei Iașilor și Director General al Centrului Cultural Misionar Doxologia (ce cuprinde Editura Doxologia, două tipografii și un departament media).

Este dublu licențiat, fiind absolvent, ca șef de promoție, în 1997, al Facultății de Filosofie din Iași și, în 2002, al Facultății de Teologie „Dumitru Stăniloae” din Iași. În 2012 a obținut titlul de doctor în filosofie, cu mențiunea „Magna cum laudae”, pentru teza cu titlul: „Metafizica escatologică a lui Nikolai Berdiaev”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel