Locuitorii din Greenfield ar putea ajunge acasă pe drum asfaltat. Bani alocaţi pentru şoseaua prin Pădurea Băneasa în bugetul Sectorului 1
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
 Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Photos / Alexandru Busca
Problema drumului de acces spre cartierul Greenfield ar putea fi rezolvată. Două amendamente la bugetul sectorului 1, aduse de PNL şi PSD, ar putea da drumul lucrărilor de asfaltare a drumului care taie în două pădurea Băneasa. 

Astfel, cei de la PSD au depus un amendament pentru "plata taxei de utilizare drum forestier și a taxei de scoatere din fondul forestier", iar consilierii locali de la PNL Sector 1 au depus un amendament "pentru asfaltarea drumului care taie în două Pădurea Băneasa pentru cartierul Greenfield". 

În cazul amendamentului PSD, costul total este de 150.000 lei, în timp ce costul lucrărilor menţionate în amendamentul PNL se ridică la 2,6 milioane de lei. 

Bugetul total al Primăriei Sectorului 1 pentru 2023 este de 2,2 miliarde de lei, din care bugetul local de 1,45 miliarde de lei. Cheltuielile de funcţionare sunt de 1,4 miliarde lei, iar cele de investiţii sunt de 780 milioane. 

De menţionat este că primarul Clotilde Armand nu a participat la şedinţa de Consiliu Local în urma căreia s-a aprobat bugetul Sectorului 1. De altfel, cu doar câteva zile în urmă, conducerea PNL Sector 1 o acuza pe Clotilde Armand că vine cu propuneri de buget, dar nu vrea să explice, transparent, pe ce s-ar duce banii. 

“PNL Sector 1 o somează pe Armand Clotilde să respecte legea, să participe la ședințele Consiliului Local, să își susțină bugetul în fața comunității, așa cum cer legea, bunul simț și respectul față de bucureșteni. Suntem la fel de sătui ca toți cetățenii de circul, incompetența, minciunile, jignirile și scandalurile penale ale administrației actuale. Consecințele sunt dramatice. Nu suferă primarul incompatibil, suferă cetățenii,” a declarat Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1.  VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel