Data actualizării:
Data publicării:

Locuințe pentru tineri în Sectorul 5! S-a dat aprobarea FINALĂ

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a anunțat cel mai mare proiect pentru tineri. Mii de locuințe pentru tineri vor fi construite. 

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a prezentat în această seară, într-un eveniment transmis live de DC News şi DC News TV, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) Coordonator al Sectorului 5.

”Am început deja. Săptămâna trecută, luni, am primit aprobarea finală de la ANL să începem construcția locuințelor pentru tineri. Se va începe cu un bloc acum. Din cauza pandemiei nu se vor începe toate cele opt blocuri în acest an, dar avem asigurarea că ele vor fi începute cel târziu la începutul anului viitor. Cu toate acestea, noi avem aprobare de la Ministerul Dezvoltării pentru 15.000 de locuințe. Ar fi cel mai mare proiect pe care l-a făcut ANL-ul de la înființarea lui. Va fi etapizat, va dura mai mult, dar noi avem în acest moment solicitări numai pentru locuințe de serviciu pentru oameni din armată, poliție, jandarmerie și așa mai departe, aproximativ 1800, locuințe pentru tineri avem undeva la 2600 de solicitări. Sunt foarte mulți care au nevoie de o locuință”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel